Kelionė į Egiptą atskleidė ne vieną slaptą garsių lietuvių romaną

„Su konkurente nenorėčiau susitikti, nes niekada nekovojau ir nekovosiu dėl savo vyro”, – tvirtino dainininko Donato Baumilos-Dūnio (30 m.) žmona Dainė Baumilė (31 m.) paaiškėjus sutuoktinio romanui su šokėja Rasa Židonyte (27 m.). Ant šokių parketo užsimezgusius D. Baumilos ir R. Židonytės jausmus išdavė jųdviejų kelionė į Egiptą. Grįžę į Lietuvą įsimylėjėliai prisipažino: „Esame pora.”

2002-ųjų balandį Egipto Hurgados kurorte slapčia ilsėjosi tuometis premjeras Algirdas Brazauskas ir Vilniaus viešbučio „Draugystė” (dabar „Crowne Plaza Vilnius”) bendraturtė Kristina Butrimienė.
2002-ųjų balandį Egipto Hurgados kurorte slapčia ilsėjosi tuometis premjeras Algirdas Brazauskas ir Vilniaus viešbučio „Draugystė” (dabar „Crowne Plaza Vilnius”) bendraturtė Kristina Butrimienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ("Gyvenimo būdas")

Dec 3, 2012, 10:26 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:26 PM

Kelionė buvo puiki proga ne tiktai įsitikinti šokių partnerės jausmais, bet ir pasitikrinti savo sąžinę.

Anksčiau ar vėliau būtų išaiškėję, kad oficialiai vis dar vedęs D. Baumila myli kitą moterį.

Todėl dainininkas ilgiau nebenorėjo slapukauti ir po aistringos kelionės su R. Židonyte viešai prisipažino: „Mes su Rasa esame pora.”

Nauja pramogų pasaulio pora šią savaitę internete išplatino saulėtų atostogų Egipte nuotraukas. Hurgados kurorte prie Raudonosios jūros įsiamžinę įsimylėjėliai atrodė dailiai įdegę ir laimingi.

Į Lietuvą grįžęs D. Baumila skubėjo ne pas žmoną ir dvejų metų dukterį, o kartu su mylimąja pasuko į jos namus. Dainininkas jau pusantro mėnesio gyvena kartu su šokių partnere.

Kai vasarą juodu pradėjo ruoštis televizijos šokių projektui „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra”, D. Baumila ir R. Židonytė iš tiesų pažadino savo aistras. Juos apakino meilė iš pirmo žvilgsnio.

D. Baumila nematė kliūčių užmegzti artimus santykius su R. Židonyte, nes šeimoje nebejuto meilės. Vyras dar kurį laiką tikėjosi, kad grįš jausmai žmonai, tačiau įsitikino klydęs.

„Santykiai su Daine vis tiek būtų nutrūkę, nes turėjome įvairiausių problemų”, – šią savaitę apie skyrybas užsiminė D. Baumila.

Tačiau D. Baumilė liko nesupratusi, ką vyras turi omenyje. Jai tokie argumentai neatrodo rimti, kad dėl jų reikėtų ardyti šeimą.

D. Baumila nuo savo šeimos dramos norėtų apginti naują širdies draugę.

Dainininkas tikino, kad Rasa nebuvo jo skyrybų su žmona priežastis.

„Nėra tiesa, kad su manimi išsiskyręs užmezgė santykius su Rasa. Pagal faktus tai netiesa”, – tvirtino sostinės bendrovės „Vilniaus pergalė” teisininkė D. Baumilė.

Kai užsimezgė D. Baumilos ir R. Židonytės romanas, dainininkas dar gyveno su žmona. Tik prieš pusantro mėnesio sutuoktinis išsikraustė iš namų.

„Man jo išsikraustymas nebuvo staigmena, nes tai buvo bendras mūsų sprendimas”, – ramiu tonu patikino D. Baumilė.

Su mylimąja kartu įsikūręs D. Baumila džiūgavo: „Dabar esu laimingas. Kiek žinau, ir Dainės gyvenimas klostosi į gerąją pusę.”

Tačiau D. Baumilė neturi naujo širdies draugo, kuris ją guostų ar pakviestų į kelionę.

Teisininkė šiuo metu negalvoja apie atostogas, tik darbas jai padeda užmiršti nuoskaudą dėl išdavystės.

„Gerai tai, kad mane palaiko daug draugų ir artimieji. Aš nepasiduodu”, – sutuoktinio žodžius vertino D. Baumilė.

Nors teisininkė savo santuoką su dainininku vadino idealia, dabar ji liko it musę kandusi – moteriai nelengva suvokti, kodėl byra tvirta buvusi šeima.

„Ne į visus klausimus turiu atsakymus”, – tikino D. Baumilė. Jie susipažino dar būdami moksleiviai – prieš trylika metų.

Juodu mokėsi gretimose sostinės mokyklose. Pažintis užsimezgė susitikus bendrame renginyje.

„Jau nebeprisimenu, kuo man tada patiko Donatas. Žinoma, nusivyliau juo patyrusi išdavystę”, – neslėpė prieš šešerius metus už dainininko ištekėjusi teisininkė.

D. Baumilė sutuoktinį pažinojo kaip patikimą ir atsakingą vyrą. Jai net nekildavo minties, kad jų santykiams gali kilti grėsmė.

Šešerius santuokos metus Dainė apibūdino kaip labai gražius, bet jai gaila, kad graži pasaka netikėtai baigėsi.

„Manau, kad nebūna vienos priežasties, dėl kurios žmonės skiriasi. Jis niekada neužsiminė, kad jį vargina buitis. Tačiau viena priežasčių tikrai yra šokiai”, – svarstė D. Baumilė.

Nors oficialios skyrybos nepradėtos, D. Baumilė viliasi, kad jos bus taikios. Moteris santykius su vyru norėtų nutraukti draugiškai vien dėl dukters: „Mergytė neturi matyti besidraskančių tėvų.”

Slaptos kelionės išdavė ir kitas poras

Ne viena garsi įsimylėjėlių lietuvių pora bandė pasislėpti Egipte. Po karšta Egipto saule jau netgi kuriamos lietuvių meilės tradicijos.

2010-ųjų sausį slapta kelionė į Egiptą išdavė aktorių Marių Jampolskį ir operos solistę Oną Kolobovaitę. „Lietuvos rytas” įsimylėjėlių porą pasitiko nusileidus lėktuvui, parskraidinusiam poilsiautojus iš Egipto kurorto Tabos į Vilnių (nuotr.). Žavinga netekėjusi solistė ir vedęs bei sūnų turintis aktorius iki tos kelionės slėpė artimus savo ryšius, kurie užsimezgė muzikiniame projekte „Triumfo arka”.

Šio projekto nugalėtoja O. Kolobovaitė (27 m.) ne tik laimėjo 18 tūkst. litų prizą, bet ir užkariavo šio televizijos konkurso vedėjo M. Jampolskio (34 m.) širdį.

Slaptas romanas M. Jampolskiui kainavo skyrybas su žmona Aiste. Tačiau neilgai liepsnoję užgeso ir aktoriaus bei dainininkės jausmai – pora skirtingais keliais pasuko 2010 metų vasarą.

Po skyrybų su O. Kolobovaite M. Jampolskis ilgai neliūdėjo – susipažino su Kauno Vytauto Didžiojo universitete menotyrą studijuojančia Renata Uzialkaite (26 m.). Šių metų gegužę pora susižadėjo.

2002-ųjų balandį Egipto Hurgados kurorte slapčia ilsėjosi tuometis premjeras Algirdas Brazauskas ir Vilniaus viešbučio „Draugystė” (dabar „Crowne Plaza Vilnius”) bendraturtė Kristina Butrimienė. Ten juos pavyko nufotografuoti „Lietuvos rytui”.

Apie slaptas A. Brazausko ir K. Butrimienės atostogas nežinojo jų sutuoktiniai. Premjero žmona Julija jau keleri metai gyveno atskirai nuo savo vyro Vilniaus pakraštyje esančiame sodo name. Tačiau atostogų išvakarėse jis žmonai Julijai buvo pasakęs vyksiąs vienas į Egiptą.

K. Butrimienės vyras Antanas Butrimas, buvęs vienas „Draugystės” vadovų, buvo įsitikinęs, kad žmona išvyko į JAV, nes buvo laimėjusi žaliąją kortelę.

Kilus skandalui A. Brazauskas ir K. Butrimienė oficialiai išsituokė ir netrukus įteisino savo santykius. Garsi pora susituokė 2002 metų balandžio 23-iąją. Tuo metu A. Brazauskui buvo 69 metai, o antrajai jo žmonai – 53-eji. Brazauskai kasmet iškilmingai švęsdavo vestuvių metines. Negailestinga liga 2010-ųjų vasarą pasiglemžė garsų politiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.