Filharmonijoje vykusiame „Stiklių“ jubiliejuje rinkosi kviestinė publika

Viešbučio ir restorano „Stikliai“ bendraturčiai Anna ir Aleksandras Ciupijai bei Romas Zakarevičius pakvietė ištikimiausius bičiulius į Lietuvos nacionalinę filharmoniją. Joje susirinkę svečiai minėjo „Stiklių“ 25-erių metų jubiliejų.

"Stiklių" savininkai: Anna ir Aleksandras Ciupijai ir Romas Zakarevičius. Pora viduryje: M. Petruškevičius ir A. Valentaitė. Dešinėje: ponia A. Zuokienė.<br>T. Bauras
"Stiklių" savininkai: Anna ir Aleksandras Ciupijai ir Romas Zakarevičius. Pora viduryje: M. Petruškevičius ir A. Valentaitė. Dešinėje: ponia A. Zuokienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-12-05 19:38, atnaujinta 2018-03-14 20:36

Ant laiptų, vedančių į antrąjį filharmonijos aukštą, stovėjo tautiniais kostiumais pasipuošusios merginos. Palypėjus link antrojo aukšto svečius pasitiko ir jiems rankas spaudė „Stiklių“ savininkai.

Puikiai nusiteikę A. ir A. Ciupijai bei R. Zakarevičius iki prasidedant koncertui pakvietė bičiulius apžiūrėti įrėmintas ir ant sienų pakabintas laikraščių ir žurnalų iškarpas, kuriose įamžinta „Stiklių“ istorija, didžiausi pasiekimai ir pačios bendrovės savininkų asmeniniai interviu.

Kai kurioms laikraščio iškarpoms jau kelios dešimtys metų, todėl A. ir A. Ciupijų bei R. Zakarevičiaus draugams buvo smagu išvysti senas fotografijas ir pasiskaityti ką apie juos rašė tuometinė spauda. Nemažai įrėmintų publikacijų buvo iš užsienio spaudos archyvų.

Garbūs vakaro svečiai, tokie kaip prezidentas Valdas Adamkus, pianistės Gražina Ručytė-Landsbergienė ir Mūza Rubackytė, žinomi šalies verslininkai filharmonijoje klausėsi pasaulinio garso Maskvos Valstybinio simfoninio orkestro kūrinių. Orkestrui dirigavo daugelio tarptautinių apdovanojimų laureatas, maestro Pavelas Koganas. Jam talkino ir koncertą paįvairino jaunasis smuikininkas iš Rusijos Daniilas Milkis.

Po koncerto P. Koganas scenoje pasveikino "Stiklių" savininkus, pabrėždamas, kad ši bendrovė yra unikali ir pelnytai įėjusi į Lietuvos istoriją.

Jaukią atmosferą kūrė ir dainininko Algirdo Šuminsko bei rokenrolo grupės iš Latvijos „Keksi“ pasirodymas.

Petraukų metų svečiai vaišinosi gardžiais užkandžiais ir kokteiliais.

Portalo lrytas.lt skaitytojus kviečiame pasižiūrėti svečių galeriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.