Po gardžių pusryčių - lipimas ant svarstyklių ir pažadai kitiems metams

Trečiadienio rytą pramogų pasaulio atstovai rinkosi pusryčiauti į Vilniuje esantį restoraną „Mano guru“, kuriame buvo pristatytas Timothy Ferrisso pokyčių vadovas „4 valandos kūnui“. Knygos pristatymo vedėjas Juozas Liesis sakė, kad knygoje apstu įvairiausių patarimų, kaip keisti fizinį gyvenimą ir kaip ryžtis svarbiems gyvenimo pokyčiams.

Timothy Ferrisso pokyčių vadovo „4 valandos kūnui“ pristatymas, kuriame dalyvavo būrelis pramogų pasaulio atstovų.<br>D Umbrasas
Timothy Ferrisso pokyčių vadovo „4 valandos kūnui“ pristatymas, kuriame dalyvavo būrelis pramogų pasaulio atstovų.<br>D Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-12-05 17:09, atnaujinta 2018-03-14 20:40

Išklausę smagaus pasakojimo apie naujai pristatomą knygą, prie pusryčių stalo sėdo iliuzionistas Mantas Wizardas, „Mis Lietuva 2008” Gabrielė Martirosianaitė, kulinaras Ruslanas Bolgovas, dizaineris Valerijus Gigevičius ir grupės „Pikaso“ vaikinai.

Atvykėliai ne tik skanavo restorano virtuvės šefo paruoštus patiekalus, bet ir atsistoję ant specialių svarstyklių galėjo pasitikrinti riebalų kiekį organizme ir savo biologinį amžių. Didžiausių aplodismentų sulaukė Tomas iš grupės „Pikaso“, šio svoris buvo idealus, o riebalų kiekis organizme net šiek tiek per mažas. „Esu sveikas!” - nusijuokė Tomas.

Tuo tarpu kulinarui R. Bolgovui reikėtų susiimti ir pasiryžti sumažinti riebalinį audinį, tiesa, nedaug – pagal jo ūgį ir svorį rekomenduojama norma yra 13 kilogramų riebalų, o jų kulinaro organizme rasta 18.

Besibaigiant seniems metams bene kiekvienas pasižada sau nuo kitų metų bent iš dalies keisti savo gyvenimą. Vieni prisiekia atsikratyti žalingų įpročių, kiti – kelių nereikalingų kilogramų, o treti – aplankyti seniai matytą bičiulį, kuriam vis neatranda laiko. Pažadus 2013 metams žarstė ir knygos pristatymo svečiai.

Iliuzionistas M. Wizardas portalui lrytas.lt sakė, kad 2012 metai jam buvo itin sėkmingi ir permainingi: „Tiek asmeniniame gyvenime, tiek karjeroje.“ Mantas sakė, kad besibaigiantys metai jam buvo puikūs ir labai įsimintini, todėl vaikinas palinkėjo naujų metų tokių pat gerų, kaip šie. „Norėčiau išlaikyti tokį patį tempą, koks yra dabar. Džiaugiuosi viskuo, ką turiu. Kitais metais pasižadu mažiau nervintis dėl smulkmenų ir daugiau laiko skirti kūrybai. Pasižadu mažiau liūdėti ir labiau džiaugtis gyvenimu“, - nusišypsojo Mantas.

„Mis Lietuva 2008” G. Martirosianaitė kitais metais pasižadėjo labiau rūpintis savimi, o ypač savo kūnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.