Užsidirbti pragyvenimui atlikėjai Arinai padeda masažuotojos profesija

Jeigu vieną dieną netikėtai dingtų balsas arba publika liautųsi žavėtis jos dainomis, Lietuvos bliuzo karalienė Arina Borunova (43 m.) neprapultų. Kaunietė pragyventų iš gerokai praktiškesnės profesijos.

Atlikėja verslo paslaugų centre baigė kosmetologijos mokslus, masažo gudrybių mokėsi iš žinomų lietuvių ir prancūzų masažuotojų. Jie patvirtino, jog dainininkės rankos tinka šiam darbui.<br>M. Juknevičiūtė
Atlikėja verslo paslaugų centre baigė kosmetologijos mokslus, masažo gudrybių mokėsi iš žinomų lietuvių ir prancūzų masažuotojų. Jie patvirtino, jog dainininkės rankos tinka šiam darbui.<br>M. Juknevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė ("Stilius")

Dec 5, 2012, 4:06 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:43 PM

Kone kiekvieną ketvirtadienio vakarą Arina su keliomis bičiulėmis gilinasi į masažo paslaptis ir laiką leidžia vienos iš jų namuose.

„Tų moteriškų vakarėlių metu gurkšnodamos žolelių arbatą kalbamės apie šeimą, grožį, madą. Kad išliktume žvalios ir energingos, viena kitą pamaloniname atpalaiduojamaisiais ar jauninamaisiais veido bei kūno masažais”, – pasakojo Arina, kurios veidas atrodo pastebimai jaunesnis ir lygesnis.

Masažais Arina susiviliojo supratusi, jog iš bliuzo ar džiazo ateityje vargiai gali pragyventi. Moteris jau prieš kurį laiką pradėjo svarstyti, kokį pagrindą pasikloti ateičiai.

Prieš keletą metų Vilniuje gyvenusi atlikėja ketino atidaryti nedidelę kepyklą. Tačiau tąkart nepavyko, verslui pradėti pristigo pinigų.

Prieš dvejus metus į Kauną grįžusi atlikėja nutarė mokytis grožio ir masažo paslapčių, kurios ją viliojo jau daugelį metų.

„Daugelis atlikėjų stengiasi kuo trumpiau užtrukti grimo kambaryje. O aš – priešingai. Kai esu ruošiama koncertams ar televizijos laidoms, ne tik puikiai jaučiuosi, bet ir įdėmiai stebiu, kaip sukasi grimuotojos ir plaukų stilistės”, – pasakojo Arina.

Dar geriau atlikėja jausdavosi masažo salonuose, kur kaskart apsilankiusi specialistų klausinėdavo apie masažo techniką, aliejus.

Arina anksčiau savarankiškai domėjosi masažais, ypač Sankt Peterburgo kosmetologijos mokyklos taikoma veido masažo technika.

Tai buvo panašu į jos neseniai išmoktą ir šiuo metu taikomą chiroplastinį masažą. Moteris tikina žinanti, kaip be skalpelio pagalbos kuo ilgiau išsaugoti lygią veido odą.

„Chiroplastika – nechirurginis odos tempimo metodas. Per jį masažuotojo rankos liečiasi prie veido, perduoda savo bioenergiją ir suaktyvina giliuosius poodinius sluoksnius. Tai puikus būdas atitolinti plastines operacijas”, – tikino Arina, kuri yra diplomuota grožio specialistė.

Atlikėja verslo paslaugų centre baigė kosmetologijos mokslus, masažo gudrybių mokėsi iš žinomų lietuvių ir prancūzų masažuotojų. Jie patvirtino, jog dainininkės rankos tinka šiam darbui.

Masažas man – lyg kūryba. Jaučiuosi atradusi naują savo galimybių gyslelę. Žmonės, kuriuos masažuoju, irgi nesiskundžia. Kitaip vargu ar ateitų dar kartą”, – kalbėjo kaunietė, besidominti vis naujomis masažo atlikimo technikomis.

Arina spėjo išmokti ir savimasažo. Tai puikus būdas ne tik rytą išjudinti veido, kaklo, rankų ir kojų raumenis. Svarbius taškus veide ir kakle žinanti atlikėja prieš koncertus pati pasimasažuoja.

Ar į grožio pasaulį pasinėrusi Arina nesiruošia užleisti dainavimo? Atlikėja tikino, kad jos dienotvarkė griežtai sustyguota.

Su grupe „Veto Bank”, kurios dalis muzikantų gyvena Kaune, o dalis Klaipėdoje, ji įrašinėja naujas dainas ir nemažai koncertuoja. Iš karto po Naujųjų metų Arinos laukia gastrolės Rusijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.