Aktorė A. Tamulytė pademonstravo elegantišką dizainerės R. Piekautaitės suknelę

Prabangių interjero aromatų „Culti“ Lietuvoje veidu tapusi aktorė Aurelija Tamulytė ketvirtadienio vakarą Kaune pristatė ribotu kiekiu išleistą kalėdinį namų kvapą „Culti nr. 12“.

Kalėdinio namų kvapo „Culti nr. 12” pristatymo akimirkos.<br>M. Patašius
Kalėdinio namų kvapo „Culti nr. 12” pristatymo akimirkos.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 6, 2012, 11:47 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:45 PM

Kviestinei publikai moteris pasirodė vilkėdama itin romantišką ir prabangią dizainerės Ramunės Piekautaitės suknelę. Plaukų stilistė Rasa Paknienė ir vizažistė Greta Biriukova aktorei sukūrė elegantišką įvaizdį, parodantį, kokia nepakartojama moteris gali tapti per svarbiausias metų šventes.

A. Tamulytė vakaro svečius supažindino ne tik su naujausiu kalėdiniu interjero aromatu, bet ir kitais „Culti“ kvapais, pasaulyje garsiais ne tik dėl itin aukštos kokybės ir kvapų gamos, bet ir dėl to, jog jais kvėpinami garsiausių pasaulyje dizainerių mados namai, salonai bei daugelio pasaulio įžymybių būstai.

Kvapnaus vakaro nepraleido ne tik daugybė Kauno vakarėlių lankytojų. Jame taip pat dalyvavo renginiuose ne itin dažnai dukrą matantys A. Tamulytės tėvai. Operetės primandona Danutė Dirginčiūtė ir orkestro muzikantas Albinas Tamulis kartu su visais susirinkusiais įdėmiai stebėjo kiekvieną elegantiška vakaro dama tapusios aktorės judesį.

Išskirtinius kvapus A. Tamulytė pristatė šią savaitę veiklos dešimtmečio jubiliejų mininčiame verslininkų Kristinos ir Povilo Strolių interjero tekstilės salone „Audrineta“ bei šalia įkurtame namų kvapų ir kitų interjero puošmenų salone „Krispo“.

Šia proga kalėdiškai papuoštose erdvėse vakaro svečiai buvo supažindinti ir su itin prabangių, pasaulyje pripažintų interjero tekstilės kūrėjų naujienomis: olandų kompanijos „Albatros“ audinių, kuriais dekoruoti Versalio rūmai, „T’ouro“ linija, ispaniškais „Sati“ audiniais, puošiančiais garsiausių pasaulio viešbučių interjerus ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino namus.

Susirinkusiems pristatyta švedų bendrovės „Kinnamark“ naujausia interjero audinių kolekcija. Šventės vedėjas Kauno valstybinio dramos teatro direktorius ir aktorius Egidijus Stancikas svečius ragino vaišintis išskirtiniais vynais, sūriais, gurmaniškais užkandžiais bei tortu. Renginio metu vyko loterija, kurioje buvo galima laimėti pakvietimus pasimėgauti grožio ir jaunystės procedūromis RJ grožio klinikoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.