Dėl karjeros dainininkė A. Vedrickaitė paliko mylimąjį Norvegijoje

Pastarieji metai dainininkės Augustės Vedrickaitės (27 m.) gyvenime – lyg linksmųjų kalnelių trasa. Vieną dieną ji mylimajam Norvegijoje ruošė vakarienę, o kitą jau lėkė į oro uostą. „Noriu pasivyti savo svajonę”, – nusprendė lietuvė, iki paskutinės akimirkos nežinojusi, ar sugebės neapsisukti ir negrįžti atgal.

Dainininkė Augustė jaučiasi tarsi pabudusi iš gilaus sapno – išsiskyrusi su širdies draugu savo svajonės sieks Lietuvoje.<br>Studija "OKTO".
Dainininkė Augustė jaučiasi tarsi pabudusi iš gilaus sapno – išsiskyrusi su širdies draugu savo svajonės sieks Lietuvoje.<br>Studija "OKTO".
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinkskaitė ("Stilius")

Dec 6, 2012, 12:31 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:17 PM

Dainininkė Augustė, prieš daugelį metų išpopuliarėjusi televizijos projekte „Dangus”, pastarąjį savo gyvenimo etapą vadina blaškymusi.

Su mylimuoju, dėl kurio išvyko į Norvegiją, mergina tai skyrėsi, tai taikėsi. Į visokius ženklus, kad jie – ne vienas kitam skirti, ji tiesiog nekreipdavo dėmesio.

„Šįkart bilietas – tikrai į vieną pusę. Tai, jog nusiperku bilietą ar net nuvažiuoju į oro uostą, anksčiau nereikšdavo, kad skrisiu. Galėdavau apsigalvoti paskutinę akimirką”, – pasakojo atlikėja, į Vilnių grįžusi vos prieš kelias savaites.

Priėmusi tvirtą sprendimą grįžti namo ir dainuoti Augustė pajuto nenusakomą palengvėjimą, tarsi našta nuo pečių nusirito.

„Vadinasi, apsisprendžiau tinkamai. Vieną dieną sukūriau dainą, kitą dieną – jau antrą! Atsirado įkvėpimas gyventi. Dabar tik tai ir veikiu – gyvenu!

Norvegijoje buvau užmigusi, merdėjau – namai, darbas, vakarienė. Pavargau gyventi be to, kas mane įkvepia. Ir draugas suprato, ko aš trokštu, todėl mane paleido”, – asmeniniais išgyvenimais dalijosi dainininkė.

Kartais vakarais Augustė pasijunta vieniša, liūdi. Tačiau prisiminusi priežastis, dėl kurių grįžo – muziką, svajones, nurimsta. Ji tikisi, kad išaugusių sparnų niekas nenukarpys.

„Gyvenimas per trumpas daryti tai, ko nenori, bendrauti su tais, kurių nemėgsti. Dabar mano variklis – scena, dainos, studija.

Ruošiuosi naujamečiam miuziklui „Muzikos garsai”, kuriame dainuosiu Marijos partiją. Einu į vokalo pamokas, noriu prisiminti dainavimą. Noriu užsidaryti studijoje, kurti dainas.

Noriu mylėti save ir didžiuotis savimi ką nors padariusi. Eisiu ir padarysiu, neleisiu sau sustoti! Visada troškau išmokti šokti – jau mokausi!” – entuziazmu tryško atlikėja.

O meilė? Augustė nenusiteikusi ieškoti antrosios pusės, pernelyg stengtis dėl kito. Jei atsiras, bus puiku. Tačiau dabar svarbiausia – jos pačios gyvenimas.

„Noriu būti viena! Man gera vienai, džiaugiuosi dėl to. Buvo laikas, kai siekdama draugo svajonės važiavau į Ameriką. Dabar užsisėdėjau Norvegijoje pustrečių metų, nors to neplanavau.

Tiesiog susipažinau su žmogumi ir likau dėl jo. Seku vieną, kitą, o kodėl jie neseka paskui mane? Dabar pabudau, pagaliau įgyvendinsiu svajones!” – kalbėjo A. Vedrickaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.