E. Ghaoui parodė savo paslaptingą mylimąjį Aleksandrą

Paslaptingas verslininkas, Evą Ghaoui (33 m.) prieš dvejus metus apipylęs ne tik dėmesiu, bet ir brangiomis dovanomis bei padėjęs jai sukurti drabužių liniją „Eva Luxury“, ilgą laiką tūnojo šešėlyje. Apie savo mylimąjį dainininkės Karinos Skambinės sesuo vis nutylėdavo, o viešumoje rodydavosi viena. Tačiau antradienio vakarą Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje vykusiame bendrovės „Stikliai“ 25 metų jubiliejuje pasirodė ir Evos mylimasis Aleksandras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2012, 1:20 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:13 PM

Jis „Stiklių“ savininkams Aleksandrui ir Anai Ciupijams bei Romui Zakarevičiui padovanojo įspūdingą dovaną – rokenrolo grupės iš Latvijos „Keksi“ pasirodymą. Juo svečiai mėgavosi po pagrindinės vakaro dalies – pirmą kartą Lietuvoje koncertavusio Maskvos valstybinio simfoninio orkestro koncerto.

Neseniai verslininkas įspūdingą dovaną įteikė ir Evai. Jis jai padovanojo milijono eurų vertės „Bugatti Veyron“.

Armėnas Aleksandras filharmonijoje vengė fotografų dėmesio. Nuo jų spruko ir pati E. Ghaoui. Pora kartu laiką leido tik žurnalistams išsiskirsčius.

Prieš keletą metų E. Ghaoui išsiskyrė su libaniečiu Najeebu Ghaoui. Su juo ji susilaukė dviejų vaikų ir santuokoje išgyveno dešimtmetį.

Judviejų dukra Jasmine ir sūnus Elies šiuo metu gyvena su tėvu Libane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?