Su Minedu palygintas A. Karpavičius laukia TV3 atsiprašymo

Ketviradienį rodytoje TV3 televizijos laidoje „Be komentarų“, buvo iškraipytas televizijos šou „Žvaigždžių vartai“ nugalėtojo Airido Karpavičiaus duotas interviu ir parodyti realybės neatitinkantys faktai. Už melą ir su etika prasilenkiantį reportažą dainininkas laukia laidos prodiuserio Kristupo Krivicko atsiprašymo.

A. Karpavičius pasipiktino laidos "Be komentarų" parengtu siužetu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
A. Karpavičius pasipiktino laidos "Be komentarų" parengtu siužetu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-07 15:59, atnaujinta 2018-03-14 19:22

„Praėjusią savaitę paskambino laidos „Be komentarų“ žurnalistė Donata Baltrušaitytė ir ėmė įkalbinėti duoti interviu. Sutikau, nes ji buvo mano pažįstama ir teigė norėjusi išgirsti apie mano veiklą Airijoje, organizuojamus koncertus,“ – apie nemalonios istorijos pradžią pasakojo A. Karpavičius.

Su žurnaliste dainininkas susitiko restorane, kur už pusantros valandos turėjo prasidėti jo koncertas. A. Karpavičių nustebino žurnalistės primygtinis klausinėjimas, ar jis ieško rėmėjų savo naujam prodiuseriniam projektui. Tačiau dar labiau nustebti teko pamačius pačią laidą.

„Jei žurnalistė manęs klausia, kiek kainuoja privačiam vakarėliui užsakyti mano koncertą, tai laidoje tai buvo pateikta, kaip bilieto kaina į koncertą. Po to ėjo tuščios salės vaizdas ir pašiepiamas vedėjų komentaras, kad kai bilietai tiek kainuoja, niekas ir neateina. Bet restorano salė juk buvo nufilmuota likus pusantros valandos iki koncerto. Kaip ji gali būti pilna?“ – klausė A. Karpavičius.

Dainininkas teigė, negalintis suprasti, kam reikėjo jam meluoti, įkalbinėti duoti interviu, o vėliau jį paversti patyčių objektu iškarpant užduotus realius klausimus, sumontuojant jo atsakymus su laidos vedėjo Džiugo Siaurusaičio pakeistais klausimais.

„Laidoje „Be komentarų“ apie mane parodytas reportažas gerokai prasilenkia ne tik su žurnalistinio darbo etika, bet su etika apskritai. Nelabai suvokiu kaip viena didžiausių televizijų TV3 tai toleruoja ir leidžia K. Krivickui savivaliauti. Dėl melagingo reportažo kaltinu K. Krivicką ir laukiu jo atsiprašymo,“ – sakė A. Karpavičius.

A. Karpavičius 2008 m. tapo TV muzikinio realybės šou „Žvaigždžių vartai“ nugalėtoju. Nors savęs profesionaliu dainininku nelaiko, tačiau nemano, kad turėtų viešoje erdvėje būti lyginamas su Minedu. Dainavimą ir savo koncertus vadina veikiau hobiu ir labai maloniu užsiėmimu. Klausytojai jį vertina už balsą ir nuoširdų bendravimą su publiką. Ilgą laiką A. Karpavičius organizavo įvairių Lietuvos grupių ir dainininkų koncertus Airijoje. Šiuo metu nežymiai keičia veiklos kryptį ir rengia pirmąjį projektą televizijos laidai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.