Stilistas K. Rimdžius prisipažino raukšles naikinantis botulino toksinu (papildyta)

„Suleisti botulino toksino – juk ne smegenis išoperuoti”, – kvatojo stilistas Kęstutis Rimdžius (30 m.), vyriškai iškenčiantis veido raukšlių lyginimą botulino injekcijomis. K.Rimdžius ne sykį įsitikino, kad nemalonūs potyriai grožio procedūros metu yra menkniekis, palyginti su puikiu rezultatu. Jau kurį laiką veidrodyje jį džiugina daug gražesnis atvaizdas.

Stilistas K. Rimdžius bijo senti, todėl raukšles apie akis naikina botulino toksinu.<br>"LR" archyvas
Stilistas K. Rimdžius bijo senti, todėl raukšles apie akis naikina botulino toksinu.<br>"LR" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė („Gyvenimo būdas”)

Dec 8, 2012, 10:04 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:47 PM

Vilniečiui K. Rimdžiui nepakanka vien išsivalyti dantis ir nusiblizginti batus, kad atrodytų tvarkingai ir gerai jaustųsi.

„Pašėlęs gyvenimo tempas tik dar labiau įpareigoja pasitempti. Kasdien reikia vilkėti išlygintus marškinius, dantys turi švytėti baltumu, oda turi būti švari ir lygi, plaukai – išplauti, nagai – sutvarkyti.

Dėl judraus gyvenimo turiu mažiau laiko rūpintis savo išvaizda, bet yra galimybių tai padaryti. Tomis galimybėmis ir naudojuosi”, – apie botulino toksino injekcijas, panaikinusias raukšles apie akis, prasitarė K. Rimdžius.

Kodėl jaunas vyras veide siekia ištrinti metų pėdsakus?

Pastaruoju metu K. Rimdžių erzino apie akis susidariusios raukšlės, dėl kurių, kaip pačiam atrodė, žvilgsnis tapo liūdnesnis.

Grožio srityje dirbantis stilistas gerai išmano veido proporcijas, todėl žino, kaip jas pakoreguoti. Viena K.Rimdžiaus klientė, žinoma plastikos chirurgė, jam padėjo apsispręsti dėl botulino toksino injekcijų.

„Turbūt esu iš nejautrių žmonių”, – įsitikino stilistas, beveik nieko nejutęs keletą minučių trukusios procedūros metu.

Po injekcijos K. Rimdžius juto odos tempimą, bet tai laikina, o rezultatas – stulbinantis.

„Atrodau gražiau ir esu labiau savimi patenkintas”, – neslėpė įvaizdžio namų „Kukla Beauty Box” bendraturtis K. Rimdžius.

Pas specialistę dėl botulino toksino injekcijos jis apsilanko kartą per metus – dažniau nereikia.

„Kai pradėsiu labiau senti, svarstysiu, ką dar reikėtų patobulinti”, – neslėpė K. Rimdžius.

Stilistas dažnai pastebi, jog ir jo klientai stengiasi susigrąžinti jaunystę – dažnas neslepia pasidaręs plastinę veido operaciją.

Kai kurios garsios moterys K. Rimdžiui prisipažino, kad joms skalpeliu buvo pašalintas akių vokų odos perteklius.

Ar po tokių išpažinčių stilistui neatrodo, jog pernelyg rūpintis veido oda – tik moterų reikalas?

„Vyrams irgi tai rūpi. Turiu daug klientų, kuriems 45 metai, o jų veido oda – lygi ir švytinti, bet ne dėl to, kad tai paveldėjo”, – šyptelėjo K. Rimdžius.

Stilistas dėl ankstyvų raukšlių apie akis kaltina savo genus ir užterštą aplinką.

„Genai lėmė sausesnę odą, kuri greičiau glemba ir sensta. Be to, kasdien kvėpuoju chemikalais, sausu oru – dažau klientams plaukus, džiovinu juos karštu džiovintuvu.

Man nepakanka natūralių kremų, kurie apsaugo odą nuo sausėjimo ir raukšlių”, – tikino K. Rimdžius.

Bet dėl to atsisakyti darbo garsenybių stilistas neketina. Elito atstovų garbinamas K. Rimdžius neįsivaizduoja, ką daugiau galėtų veikti.

Gražinti žmones – jo mėgstamiausias darbas, kurį jis kartais dirba net ir po dvylika valandų per dieną, nors dėl to paskausta kojas, nugarą.

Grožio srityje besisukantis K. Rimdžius rūpinasi ne tik savo išvaizda, bet ir fizine ištverme, poilsiu. Jis dukart per savaitę mankštinasi sporto klube.

Sekmadienį stilistas stengiasi kuo ilgiau pamiegoti ir apsilankyti pas kūno masažuotoją.

Įžymybės jau nusivylė

Botulino toksino injekcijos – viena populiariausių estetinės medicinos procedūrų.

Botulino toksinas blokuoja nervinius impulsus raumenyse. Raumenys atsipalaiduoja ir nebesusitraukia, todėl išsilygina raukšlės.

Australų aktorė 45 metų Nicole Kidman (nuotr.), daugybę metų tvirtinusi, esą lygus jos veidas – motulės gamtos dovana, pagaliau pripažino, jog jai teko išbandyti botulino toksino injekcijas. Kai kurie grožio specialistai kalbėjo, kad aktorės veidas – tai antireklama botulino toksinui. Pati ekrano žvaigždė tikino daugiau niekada nebandysianti šios procedūros, nes ji esą nepateisino lūkesčių.

Kita aktorė – 43 metų amerikietė Jennifer Aniston – neslėpė išbandžiusi botulino toksino injekcijas ir tvirtino jomis nusivylusi: „Veidas atrodė griežtesnis, prarado šilumą.”

Šių grožio procedūrų tikino niekada nebebandysiančios ir australės dainininkės seserys 44 metų Kylie ir 41 metų Danii Minogue. Esą veidas dėl jų atrodo plastikinis, negyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.