Pramogų pasaulio atstovai dėmesiu ir dovanomis apgaubė vargstančius vaikus

Artėjant Kalėdoms vis daugiau žinomų ir pasiturinčių mūsų šalies žmonių prisimena tuos, kuriems didžiosios metų šventės nusimato ne tokios linksmos, kaip jiems. Šį kartą verslininkai ir pramogų pasaulio atstovai dovanomis ir dėmesiu apdovanojo Onuškio vidurinės mokyklos vaikus iš socialiai remtinų šeimų.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 11, 2012, 4:38 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:11 PM

Labdaros projekto „Kalėdų stebuklas vaikams“ iniciatorė, verslininkė Rasa Arlauskienė pasistengė, kad 38 Onuškio vidurinės mokyklos vaikai ne tik džiaugtųsi vaišėmis nukrautu šventiniu stalu, bet ir dovanomis bei smagiomis pramogomis. Vilniuje mažieji rinkosi į animacinio filmo seansą, o paskui kartu su žinomais mūsų šalies žmonėmis dalijosi įspūdžiais, skanavo gardžius patiekalus restorane „Shanti“ ir džiaugėsi dovanomis.

Dėmesiu vaikučius apgaubė ir asmeniškai dovanų įteikti atvyko grupės „ŠarkA“ merginos. Jos atvežė mažiesiems tortą ir didelį rinkinį kalėdinių saldainių. Atlikėjas Merūnas vaikus taip pat pradžiugino saldumynais. „Jeigu būtų reikėję, būčiau ir dvidešimt vištų padovanojęs. Juk pirkome viską pagal sąrašą – to, ko vaikučiai norėjo“, - portalui lrytas.lt sakė atlikėjas.

Grupės „Naujos pupytės“ narės Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė ir Ingrida Kolytė vaikams padovanojo anglų-lietuvių kalbų žodyną, „Lego“ konstruktorių, žaislinį sunkvežimį ir kosmetikos rinkinį jaunosioms damoms. „Lego“ žaidimą dovanų atnešė ir dizaineris Egidijus Rainys.

Labdaros renginyje pasirodė ir šokėja R. Židonytė su mylimuoju D. Baumila. Pora atnešė dovanų krepšinio kamuolį ir stalo teniso raketes.

Vos panešdami dovanas atvyko ir laidos „Patys pačiausi“ vedėjai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius. Nešini dailiai įpakuotas dėžes, pilnas vaisių ir saldumynų, Mantas ir Asta neslėpė džiaugsmo galėdami prisidėti prie linksmesnių Onuškio vidurinės mokyklos moksleivių švenčių.

Nešinas dovanomis į renginį atvyko ir verslininkas Aivaras Stumbras su dukra Estela ir sūnumi Gabrieliumi. Paklaustas, kodėl atvyko be žmonos Ingos, verslininkas patikino, kad ši apsirgo, todėl liko namuose.

Verslininkės Rita Stankevičienė ir Rita Verslovienė portalui lrytas.lt sakė, kad dovanas mažiesiems rinko kelias savaites. Lankė draugus, kurie mielai atidavė šiems jau nereikalingus daiktus: slides, riedučius, drabužius ir įvairius žaislus.

Labdaros akcijos organizatorė R. Arlauskienė sakė, kad ne visi aukoję pinigus ar daiktus atvyko į finalinį renginį, dalis geradarių nenorėjo puikuotis prieš fotografus ir viešinti savo pavardės.

„Esame laimingi, kad labdaros projektas puikiai pavyko - su kaupu viršijo lūkesčius. Norinčių aukoti atsirado labai daug“, - kalbėjo R. Arlauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.