Atlikėja O. Pikul nelaukia Naujųjų metų šventės

Grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul šiuo metu dienas leidžia Lietuvoje, o jos sužadėtinis, krepšininkas Simas Jasaitis liko Krasnodare. Netrukus į gimtinę grįš ir Simas. Pora didžiąsias žiemos šventes sutiks Lietuvoje su savo artimaisiais.

„Naujieji metai man nepatinka. Šios šventės aš nesureikšminu. Per Naujuosius daugeliui rūpi tik kuo daugiau išgerti, o man nesmagu aplink save matyti girtus žmones“, - nusišypsojo atlikėja.<br>T. Bauras
„Naujieji metai man nepatinka. Šios šventės aš nesureikšminu. Per Naujuosius daugeliui rūpi tik kuo daugiau išgerti, o man nesmagu aplink save matyti girtus žmones“, - nusišypsojo atlikėja.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 12, 2012, 8:57 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:26 PM

Ir būdama toli nuo sužadėtinio O. Pikul turi ką veikti. Prieš Kalėdas atlikėjos laukia daug atsiskaitymų universitete, kuriame ji studijuoja magistrantūrą.

Būtent dėl mokslų ir koncertų gausos Oksana vis dar nespėjo pasirūpinti artimųjų ir bičiulių kalėdinėmis dovanomis.

Grupės „Naujos pupytės“ narė sakė, kad kalėdinis koncertų grafikas jau suplanuotas, todėl jai ir kitoms grupės merginoms šventės – pats darbymetis.

„Nebuvo laiko kada apsilankyti parduotuvėse, todėl dovanų ieškosiu prieš pat šventes“, - prasitarė O. Pikul.

Paklausta, ar jau žino, ką mylimajam įteiks Kalėdų proga, moteris sakė, kad dar nesugalvojo, bet greičiausiai tai bus praktiška dovana. „Vyrams visada sunku išrinkti dovaną, ne tik Simui, todėl teks gerai pasukti galvą, kuo šį kartą jį pradžiuginti“, - kalbėjo Oksana. Tuo tarpu pačiai atlikėjai nėra svarbu, ką Kalėdų Senelis jai paliks po eglute: „Man tinka viskas.“

Kūčias ir Kalėdas O. Pikul praleis su artimiausiais žmonėmis. Moteris sakė, kad kitaip didžiųjų žiemos švenčių ji neįsivaizduoja: „Man Kalėdos – šeimos šventė, todėl net nesvarsčiau, su kuo galėčiau jas praleisti.“

Kalbėdama apie Naujuosius metus Oksana patikino, kad šios šventės ji nemėgsta. Pora dar neapsisprendė, kur ir su kuo pasitiks 2013 metus.

Naujieji metai man nepatinka. Šios šventės aš nesureikšminu. Per Naujuosius daugeliui rūpi tik kuo daugiau išgerti, o man nesmagu aplink save matyti girtus žmones“, - nusišypsojo atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.