Naujo sporto klubo atidaryme Radžis ragino judėti „Gangnam Style“ ritmu

Antradienio vakarą kviestinė publika rinkosi į Kauno „Žalgirio“ areną, kur atidarytas vienas didžiausių ir moderniausų Baltijos šalyse sporto bei sveikatingumo klubas Baltijos šalyse „Impuls Plius“.

Sporto bei sveikatingumo klubo „Impuls Plius“ atidarymas.<br>P. Mantautas
Sporto bei sveikatingumo klubo „Impuls Plius“ atidarymas.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 12, 2012, 10:37 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:52 PM

Daugiau nei pustrečio tūkstančio kvadratinių metrų plotą užimančiame per du aukštus įrengtame klube naują įrangą apžiūrinėjo ir net išmėgino dainininkai Radžis, Arina, grupės „Naujosios pupytės“ dainininkė Neringa Šiaudikytė, šokėjas Saulius Skambinas, verslininkas Gediminas Juodeika, konkurso „Lietuvos ponia 2011“ nugalėtoja Indrė Baltrušaitienė su vyru Gyčiu ir sūnumi Tadu, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė, tarptautinių ryšių atstove prisistatanti Diana Martinėlė, mados fotografė Rasa Kijakauskienė ir daugybė kitų žinomų žmonių.

Klubą apžiūrinėjusius svečiai vienoje iš salių pasitiko grupės „ŠarkA“ narės Ieva Stasiulytė ir Kristina Ivanova. Merginos publiką pakvietė į masinę mankštą. Jos visus ragino judėti pagal šiuo metu itin populiaraus atlikėjo iš Pietų Korėjos PSY kūrinio „Gangam Style“ ritmą.

Atidarymo šventę, kurioje netrūko ir kitų staigmenų, vedė Vitalijus Cololo bei Vytenis Sinkevičius. Vakaro svečiai gavo pakvietimus vienam 3,5 valandų apsilankymui „Impuls“ klube. Keli laimingieji buvo apdovanoti klubo abonementais.

„Impuls“ vadovas Vidmantas Šiugždinis tvirtino, jog tai - antrasis šio tinklo klubas Kaune ir devintasis Lietuvoje. Penki klubai yra Vilniuje. Po vieną Šiauliuose ir Panevėžyje.

Naujausiame „Impuls Plius“ klube lankytojams žadama teikti aukščiausio lygio paslaugas. Jame įrengtos septynios erdvios grupinių užsiėmimų erdvės. Galima apsilankyti aerobikos, jogos, Pilates, dviračių, ir itin modernių 2011 –2012 metų dizaino treniruoklių salėse. „Impuls Plius“ vyks treniruotės su specialiais pakabinamais TRX diržais. Šios treniruotės ypatingos tuo, kad jų metu atliekami jėgos pratimai pasitelkiant ti kūno svorį. Pakanka vos 25-30 minučių mankštos, kad poveikį pajustų visas kūnas.

Į naujos kartos šio sporto centro įrangą investuota per apie 1,5 mln. litų. Arenoje įrengta ir poilsio zona, kur galima atsipalaiduoti pirčių ir sūkurinių vonių komplekse. Sporto klubo projektą kūrė „Žalgirio“ areną projektavusi architekto Eugenijaus Miliūno studija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.