A. Zuokas kalėdinei labdaros akcijai padovanojo kolekcinį J. Meko kurtą filmą

Vilniaus meras Artūras Zuokas prisijungė prie garsių žmonių būrio ir kalėdinei labdaros akcijai „Vardan vaikų“ paaukojo asmeninę dovaną – Jono Meko kurto filmo „Lietuva ir SSRS žlugimas“ DVD.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 11:16 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:11 PM

„Garsi A. de Saint-Exupéry „Mažojo princo“ frazė, kad esame amžinai atsakingi už tą, su kuo susibičiuliaujame, šioje veikloje turėtų įgauti didelę ir svarbią reikšmę. Tai parodo mums visiems, kokius didelius, svarbius ir gražius darbus galime nudirbti vedami šios atsakomybės. Dėkoju, kad rūpinamasi tais, kuriems labiausiai to reikia, ir esu tikras, kad šie gražūs darbai neliks nepastebėti“, – sako A. Zuokas. Šio filmo DVD išleistas ribotu tiražu ir kūrėjo dovanotas tik artimiausiems žmonėms – vienas J. Meko bičiulių yra Vilniaus meras A. Zuokas.

I. Paksaitės-Stumbrienės paaukotas pliušinis žaislas parduotas pirmiausia

Pats pirmas per kalėdinę akciją parduotas daiktas – Ingos Paksaitės-Stumbrienės paaukotas pliušinis žaislas. Šį labdarai paaukotą daiktą žmonės įsigijo už 50 Lt.

„Iškart po akcijos parodos atidarymo daug dėmesio sulaukė I. Paksaitės-Stumbrienės pliušinis žaislas. Penktadienį sulaukėme pirmų užklausų, o pirmadienį jis jau buvo nupirktas“, – pasakoja vienas šios akcijos iniciatorių skelbimų portalo „Plius.lt“ rinkodaros vadovas A. Kirdeikis.

Pirkėjų taip pat jau sulaukė Skaivos Jasevičiūtės paaukota takso formos rankinė, Mindaugo Stasiulio dovanota riboto tiražo radijo stoties „M-1“ dvidešimtmečio proga išleista knyga apie radijo darbuotojus ir veiklą taip pat turi naujus savininkus.

Pasak A. Kirdeikio, jau atsirado ir potencialus Jono Valančiūno Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlių pirkėjas – su juo šiuo metu vyksta derybos dėl kainos. Įdomi detalė, kad galimas krepšinio marškinėlių pirkėjas gyvena Afrikos žemyne.

Prie kalėdinės akcijos „Vardan vaikų“ prisijungė daugiau nei 40 muzikantų, aktorių, laidų vedėjų, sportininkų ir kitų visuomenei gerai žinomų asmenų. Jų bei visų geranoriškų žmonių paaukoti daiktai parduodami skelbimų portale „Plius.lt“, o už juos surinktos lėšos bus skirtos visuomeninei organizacijai „Gelbėkit vaikus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.