Garsiausi Lietuvos advokatai rinkosi į prabangų kalėdinį vakarėlį Rotušėje

Penktadienio vakarą Vilniaus Rotušėje rinkosi garsiausi ir geriausi visos Lietuvos teisininkai. Lietuvos advokatūros organizuotame prabangiame kalėdiniame vakarėlyje be kelių šimtų kitų svečių apsilankė ir naujasis Teisingumo ministras Juozas Bernatonis.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2012-12-15 14:45, atnaujinta 2018-03-14 15:02

Vakarėlio nepraleido ir Svetlana Pronina. Ekstravagantiškoji advokatė šį kartą vilkėjo juodą suknelę. Jai išskirtinumo suteikė juodos spalvos tiulis, auksiniai papuošalai ir itin atvira iškirptė. Kitos renginyje susirinkusios damos buvo pasipuošusios kiek kuklesnėmis suknelėmis.

„Tarp mūsų yra Seimo narių, kitų institucijų atstovų, bet ypatingą pagarbą noriu išreikšti pirmą dieną ministro krėsle sėdėjusiam Juozui Bernatoniui. Jis parodė, kad advokatai – viena iš tų grandžių, be kurios teisingumo vykdymas neįmanomas“, – į susirinkusiuosius kreipėsi Lietuvos advokatūros pirmininkas Leonas Virginijus Papirtis.

Vakaro metu skambėjo Lilijos Gubaidulinos, Ievos Prudnikovaitės, Egidijaus Bavikino ir Viktoro Malinausko atliekami kūriniai. Taip pat koncertavo LRT grupė.

Akis advokatai galėjo paganyti į pramoginių šokių šokėjus Viktoriją ir Artur Bajor. Ši pora kartu su „Žuvėdros“ šokių kolektyvu ne kartą Lietuvos garbę gynė tarptautiniuose konkursuose.

Į kalėdinį vakarą susirinkę teisininkų laukė ne vien linksmybės. Taip pat jie pagerbė vieną žymiausių Lietuvos advokačių Gražbylę Venclauskaitę. Renginio metu buvo rodomas filmas „Advokaitei Gražbylei Venclauskaitei – 100 metų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.