Griūna antroji G. Steponavičiaus santuoka

Panašu, kad skandalas su seksperte Milda Bartašiūnaite buvusiam švietimo ministrui Gintarui Steponavičiui nepraėjo be pasekmių. Teigiama, kad politiko sutuoktinė Ugnė Steponavičienė nuo pavasario su juo nebegyvena.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2012, 6:26 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:55 PM

Portalas delfi.lt rašo, kad politikas šios žinios netvirtina ir apie šeimyninius santykius nenori atvirauti, jis tikina, kad jokių pokyčių jo asmeniniame gyvenime nėra. Su žmona Ugne politikas augina dukrą. Tai – antroji G. Steponavičiaus santuoka. Su pirmąja žmona Guoda vyras susilaukė sūnaus.

Portalo lrytas.lt žiniomis, G. Steponavičiaus kaimynai jau vasaros metu pastebėjo, kad politiko šeimoje kažkas ne taip -  žmonos Ugnės Lazdynėliuose, kuriuose jie buvo įsikūrę, nebematyti. 

Parlamentaras į skambučius neatsiliepia.

Politikas šių metų pavasarį pateko į kontroversišką skandalą su M. Bartašiūnaitė. Moteris paviešino G. Steponavičiaus jai siųstas dviprasmiškas trumpąsias žinutės (kalba netaisyta): „Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį.“

„Ministras po partijos suvažiavimo vakarėlio buvo užsukęs į mano kambarį. Negaišindama jūsų eterio laiko pasakysiu tiesiai šviesiai – jis man siūlė su juo permiegoti. Prieš tai bandė mane nugirdyti vynu. Kai atsisakiau eiti į jo kambarį, jis supyko, norėjo trenkti durimis“, - „Lietuvos ryto“ televizijai tuomet sakė M. Bartašiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.