2012 metų garsiausios Lietuvos gimdyvės

Šiais metais kai kurios Lietuvos pramogų pasaulio moterys 2012 metus prisimins dėl to, kad jų šeimas papildė dar vienas narys. Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome prisiminti 2012 metais vaikelių susilaukusias mūsų šalies žinomas mamytes ir palinkėti joms kantrybės auginant mažylius.

2012 metais atžalomis džiaugėsi ne viena garsi mamytė.
2012 metais atžalomis džiaugėsi ne viena garsi mamytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2012, 10:51 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:11 AM

Sausio 15 d. dainininkė Viktorija Mauručaitė ir jos sužadėtinis Artūras Butkevičius susilaukė dukrytės Angelos. Pora kartu augina ir V. Mauručaitės dukrą Gabrielę.

Birželio 28 d. pirmosios atžalos susilaukė dainininkė Šorena Džaniašvili ir aktorius Audrius Bružas. Porai gimė sūnelis Mykolas.

Liepos 14 d. trečio vaikelio susilaukė televizijos laidų vedėja Loreta Sungailienė su vyru Daliumi. Porai gimė sūnus. Loreta ir Dalius, be vasarą gimusio mažylio, augina dukrą Liepą ir sūnų Vilių.

Liepos 15 d. dukrytės Sofijos susilaukė dizainerė Eglė Žiemytė. Tiek Eglei, tiek jos vyrui Simonui Gedžiui tai – pirmasis vaikas.

Liepos 21 d. pirmoji atžala gimė ir grupės „Skamp“ nariui Viliui Alesiui. Jo žmona, aktorė Eglė Driukaitė pagimdė dukrytę. Mažylę pora pavadino Emilija.

Liepos 24 d. dukrytės susilaukė „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo žaidėjas Vilmantas Dilys ir jo žmona, grupės „Kitokios“ atlikėja Guostė Abeciūnaitė-Dilienė.

Liepos 27 d. naujagimio susilaukė aktoriai Indrė ir Mantas Stonkai. Gimusią dukrytę pora pavadino Cecilija.

Liepos mėnesį pagimdė ir antrojo vaikelio susilaukė dainininkė ir verslininkė Monika Katunskytė. Monika pagimdė dukrytę Sofiją. Jos sužadėtiniui Kirilui tai – pirmoji atžala. Iš pirmos santuokos M. Katunskytė augina sūnų Kęstutį.

Liepos pačioje pabaigoje mažylio susilaukė verslininkai Renata Paleičikaitė-Polujanskienė su vyru Jurgiu. Porai gimė sūnus, jį sutuoktiniai pavadino Marku. J. Polujanskas iš pirmos santuokos turi dukrą Sidney.

Rugpjūčio 23 d. šokėjams Ievai ir Adomui Norkūnams gimė dukrytė Adija. Abiems tai - pirmas vaikas.

Rugpjūtis džiaugsmingas buvo ir dizaineriui Aleksandrui Pogrebnojui bei jo žmonai, modeliui Monikai Račiūnaitei. Moteris pagimdė sūnų Mykolą.

Lapkričio 10 d. pirmosios atžalos susilaukė grupės „69 danguje” narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su vyru Rimvydu. Porai gimė mergytė Patricija.

Lapkritis buvo džiaugsmingas ir Vaiko teisių apsaugos kontrolierei Editai Žiobienei. Ji su vyru Norbertu susilaukė dvynukų. Pora, be neseniai gimusių mažylių, augina dvi dukras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.