2012 metų Lietuvos garsenybių skyrybos (rinkimai)

2012 metais Lietuvos žvaigždžių asmeniniuose gyvenimuose netrūko nei aistros, nei neapykantos. Taip pat ir skyrybų. Tačiau vienos įžymybės stengėsi sutvarkyti viską tyliai ir nepastebimai, o kitos nevengė skandalų. Tad besibaigiant seniesiems metams portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome prisiminti 2012 metais išsiskyrusias mūsų šalies žinomas poras ir balsuojant išrinkti skandalingiausias skyrybas.

2012 metais Lietuvos žvaigždžių asmeniniuose gyvenimuose netrūko nei aistros, nei neapykantos.<br>LR archyvas
2012 metais Lietuvos žvaigždžių asmeniniuose gyvenimuose netrūko nei aistros, nei neapykantos.<br>LR archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2012, 10:55 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:11 AM

1. Pavasarį juoda katė perbėgo Rūtos Ščiogolevaitės ir Elvino Dandelio kelią. Pora išsiskyrė dėl didelio atstumo: Rūta gyveno Lietuvoje, o Elvinas muzikinę karjerą tęsė Vokietijoje. Pati dainininkė šios žinios nekomentavo ir buvo linkusi sau pasilaikyti asmeninio gyvenimo detales.

2. Balandį su žmona Indre išsiskyrė Kauno šešėlinio pasaulio bosu vadinto Henriko Daktaro-Henytės sūnus Enrikas Daktaras. Santuoką nuspręsta nutraukti abipusiu poros susitarimu. E. Daktaras ir jo ilgametė draugė Indrė susituokė 2003 metų rugpjūtį. Jaunavedžiams tuo metu buvo 21-eri metai.

Enrikas civilinę santuoką registravo Kauno rotušėje, tą pačią dieną pompastiškai susituokė ir Raudondvario bažnyčioje. Vestuvėse dalyvavo gausios Daktarų šeimos atstovai, būrys žurnalistų.

3. Birželio pradžioje po ketverių metų draugystės išsiskyrė dainininkės Elenos Puidokaitės-Atlantos ir antstolio Donato Kisieliaus keliai. Nei dainininkė, nei jos mylimasis vienas kitam priekaištų neturėjo. Abu pripažino, kad juodviem nebuvo lemta sukurti tvirtos šeimos, todėl nebematė prasmės kartu gyventi.

Atlanta su dukterimi išsikraustė iš mylimojo namų, kuriuose gyveno trejus metus. D. Kisielius atlikėjai padėjo auginti ir jos nesantuokinę dukterį.

4. Tą patį mėnesį su žmona Aiste išsiskyrė ir aktorius Marius Jampolskis. Su buvusia žmona jiedu kartu nebegyveno ne vienerius metus. Skirtis buvę sutuoktiniai nusprendė bendru sutarimu. Sūnus Dovydas gyvena su M. Jampolskio buvusia žmona.

Įregistruotos skyrybos atvėrė kelia Mariui vesti savo sužadėtinę Renatą Uzialkaitę. Dar būdamas oficialiai vedęs aktorius gegužės mėnesį pasipiršo Renatai. Tuomet portalą lrytas.lt mergina tikino, kad sužadėtuvės įvyko labai netikėtai ir romantiškai – be aplinkinių dėmesio.

5. Liepą dabartinis Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas išsiskyrė su žmona Elena. Pora kartu nugyveno 32 metus. Blogo nutikimo atveju prancūzai mėgsta sakyti: „Ieškok moters“. Šis prancūzų posakis tinka ieškant ir V. Gedvilo santuokos griūties priežasčių – į politiką pasukęs buvęs Lietuvos moterų krepšinio rinktinės treneris susirado jaunesnę moterį.

6. Rugsėjo pradžioje aktorius Vytautas Šapranauskas išsiskyrė su oficialia sutuoktine Daiva. Daugiau kaip prieš 10 metų pasukę skirtingais keliais, tik rudėnį pora prisiruošė nutraukti apie tris dešimtmečius trukusią santuoką.

Su Daiva Šapranauskiene aktorius turi du vaikus: sūnų Gytį ir dukterį Judrę.

Žinomas aktorius jau keletą metų puoselėja artimus santykius su projekto „ŠarkA“ nare Ieva Stasiulevičiūte.

7. Lapkričio pabaigoje dainininkas Donatas Baumila-Dūnis iškrėtė nemalonų pokštą savo žmonai Dainei. Su projekto „Kviečiu šokti“ šokių partnere Rasa Židonyte dainininkas užmezgė romaną. Ant šokių parketo užsimezgusius D. Baumilos ir R. Židonytės jausmus išdavė jųdviejų kelionė į Egiptą. Grįžę į Lietuvą įsimylėjėliai prisipažino: „Esame pora.”

„Su konkurente nenorėčiau susitikti, nes niekada nekovojau ir nekovosiu dėl savo vyro“, – tuomet tvirtino dainininko Dainė Baumilė.

8. Paskutinėmis lapkričio dienomis banko „Snoras“ prezidento Raimondo Baranausko vyresnysis sūnus Edgaras Baranauskas ir ilgametė jo širdies draugė Karolina Dubovikaitė nusprendė pasukti skirtingais keliais. Pora tikino, kad santuoką nori nutraukti bendru sutikimu – dėl to esą nėra jokio ginčo.

Edgaras ir Karolina santuokoje pragyveno dvejus metus. Penkiais metais jaunesnei išrinktajai E. Baranauskas pasipiršo Balio saloje – būsimajai žmonai jis įteikė sužadėtuvių žiedą su didele smaragdo akimi.

9. Gruodį buvo patvirtinta Nomedos Bružienės ir Rimo Bružo ištuoka abipusiu sutarimu. Tai jau antra iširusi R. Bružo santuoka.

Įsimylėjęs Nomedą, baikeris, rašytojas, TV laidų prodiuseris ir vedėjas, dokumentinių filmų autorius R. Bružas skelbė, kad santuoka jam yra laisvė. Kai 2008-ųjų pabaigoje Vilniuje imta garsiai kalbėti apie jo vestuves, juodu su Nomeda jau buvo susituokę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024