Italų erotinį kalendorių papuošusi S. Mykolaitytė dievina savo kūną (video)

Dailių formų modelis iš Lietuvos Solveiga Mykolaitytė jau ne vienerius metus puošia įvairias užsienio ir Lietuvos reklamas. Šviesiaplaukė iš Marijampolės dažniausiai fotografuojasi apatinių drabužių ir maudymosi kostiumėlių katalogams. Lietuvė šį kartą sudomino Italijos kompaniją, kuri Solveigai pasiūlė papuošti 2013 metų legendinį kalendorių „De Nardi“.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-12-29 09:17, atnaujinta 2018-03-14 09:07

Erotika dvelkiantis kalendorius „De Nardi“ leidžiamas jau šešioliktus metus iš eilės. Juose puikuojasi apsinuoginusios arba vien apatinius vilkinčios žymios italų aktorės ir garsūs modeliai.

Ir šiais metais stiprioji lytis su nekantrumu laukė, kada galės savo namų sieną papuošti dailių ir apsinuoginusių merginų nuotraukomis.

2013 metais italų vyrų akis džiugins ir S. Mykolaitytė, kurios nuotraukos puošia gegužės mėnesio lapą.

Šiais metais kalendorius atspindi žymaus italų dailininko, kuris tapė „pinup“ stiliaus merginas, Milo Manara darbus. Visos nuotraukos yra jo darbų atkartojimas.

Portalui lrytas.lt Solveiga sakė, kad apsinuoginti prieš fotografą Enrico Ricciardi, kuris fotografavo lietuvę kalendoriui, nebuvo sunku. Profesionalais mergina pasitiki, todėl žinojo, kad rezultatas nenuvils ir šį kartą. Nuotraukos erotiškos, tačiau nevulgarios.

„Ne prieš visus fotografus galiu apsinuoginti. Kartais tiesiog neišeina atsipalaiduoti, negaliu jaustis patogiai. Fotomenininku E. Ricciardi pasitikėjau, nes jau esu su juo dirbusi. Jis turi labai gerą vardą tarp profesionalių fotografų. Mane pačią nuotraukos tiesiog sužavėjo. Myliu savo darbą ir savo kūną. Tas atsispindi ir nuotraukose“, - kalbėjo S. Mykolaitytė.

Modeliu dirbanti Solveiga pasakojo, kad kalendoriaus sumanytojai ją išsirinko jos gyvai nematę – kai Milane vyko atranka, lietuvė viešėjo Niujorke. Nepaisant to, mergina papuolė tarp dvylikos laimingųjų, kurios papuošė artėjančių metų „De Nardi“ kalendorių.

Visai neseniai Milane vyko oficialus šio kalendoriaus pristatymas, kuriame dalyvo ir lietuvė su savo mylimuoju Regimantu. Iškart po to pora kartu grįžo į Lietuvą sutikti didžiųjų žiemos švenčių.

Portalas lrytas.lt primena, kad S. Mykolaitytė - ne pirma lietuvė atsidūrusi populiariame itališkame kalendoriuje. 2009 metais jame įsiamžino ir grupės „Naujos pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė.

Kalendoriaus „De Nardi“ fotosesijos metu buvo kuriamas video klipas, kurį siūlome pasižiūrėti ir įvertinti portalo lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.