Kauno policininkės nusifotografavo kalendoriui

Žaviausių Kauno policininkių nuotraukos sugulė į kalendorių. Dvylika pareigūnių simbolizuoja skirtingus mėnesius, o užfiksuotiems kadrams netrūksta nei moteriškumo, nei santūraus seksualumo, nei paprasčiausio žmogiškumo.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Dec 29, 2012, 11:09 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:04 AM

„Mūsų tikslas buvo pirmiausia parodyti žmogų. Toks visų nuotraukų bendras vardiklis. Tik tada kreipėme dėmesį į uniformą, tarnybą ir kitus dalykus. Siekėme ir to, kad nuotraukos būtų kuo mažiau redaguotos, kuo mažiau glamūro“, - pasakojo koleges fotografavęs pareigūnas Robertas Rukas.

Nors didžioji dalis policininkių mielai sutiko dalyvauti neįprastame projekte, fotografui iššūkių netrūko. Dažniausiai gamtos ar socialinę fotografiją pasirenkantis menininkas tokio darbo ėmėsi pirmą kartą.

„Kai kas buvo sunkiau, kai kas lengviau. Itin gerai pavyko nuotraukos, kuriose užfiksuota policininkė su žirgu. Ji pati tokios nuotraukos norėjo, nes labai myli žirgus. Pati suorganizavo, kur, kada ir kaip fotografuoti“, - atviravo pašnekovas.

Pasak R. Ruko, fotosesijoje dalyvavusios pareigūnės nebuvo priekabios. Nors moterys jaudinosi dėl kai kurių smulkmenų, jas nuraminti pakakdavo patikinimo, kad trūkumai tik įsivaizduojami.

„Daugiau problemų kilo su žmona, kuri kelis savaitgalius matė tik mano nugarą, kol sėdėdavau prie kompiuterio ir redaguodavau nuotraukas“, - juokėsi policininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.