Lrytas.lt skaitytojai išrinko įsimintiniausias įžymybių vestuves, skyrybas ir stilingiausią lietuvę

2012-ieji įžymybių gyvenimuose pasižymėjo įvykių gausa. Vieni surado savo antrąją pusę, kiti – triukšmingai išsiskyrė. Naujienų portalas lrytas.lt savo skaitytojams pasiūlė išrinkti įsimintiniausias užsienio ir Lietuvos žvaigždžių vestuves bei skyrybas, stilingiausiai besirengiančią Lietuvos damą. Gruodį vykę rinkimai pagaliau baigėsi, todėl siūlome pažvelgti į jų rezultatus.

Naujienų portalas lrytas.lt išrinko įsimintiniausias vestuves, skyrybas ir stiliaus ikoną.<br>"LR" archyvas, AP ir "Reuters"
Naujienų portalas lrytas.lt išrinko įsimintiniausias vestuves, skyrybas ir stiliaus ikoną.<br>"LR" archyvas, AP ir "Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 3:09 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:39 AM

Gražiausios jaunavedžių poros

Džordanos Butkutės ir Elegijaus Strasevičiaus vestuvės buvo pripažintos įsimintiniausiomis. Pora aukso žiedus sumainė išskirtinę datą – 2012 12 12. Vestuvinius auksinius žiedus jaunųjų užsakymu nukaldino vienas Kauno juvelyras.

Džordana ir Elegijus susituokė Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje, o paskui santuoką įtvirtino ir Kauno rotušėje. Tapę vyru ir žmona mylimieji išėjo į rotušės balkoną, ten pirmą kartą pasibučiavo kaip vyras ir žmona. Jų viešą meilės išpažintį lydėjo fejerverkai. Visa tai stebėjo pilna aikštė dainininkės gerbėjų.

Didžiąją dieną nuotaka vilkėjo dizainerės Ramunės Piekautaitės kurta suknele. Po oficialios dalies jaunieji išvyko į pokylio vietą „Žalgirio“ arenoje.

Dž. Butkutės vestuvių iškilmės nurungė Jurgitos Jurkutės, Nijolės Pareigytės, Žilvino Grigaičio ir kitų šalies įžymybių vestuves.

Kalbant apie užsienio žvaigždės, lrytas.lt skaitytojų sprendimu, gražiausia jaunavedžių pora praėjusiais metais buvo Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel.

Žinoma pora susituokė Italijos pietuose. Vestuvių detalės buvo kruopščiai slepiamos, todėl net į puotą pakviesti svečiai apie ceremonijos vietą sužinojo tik likus kelioms valandoms iki tuoktuvių. Vestuvių vieta buvo kruopščiai saugoma apsaugos darbuotojų. Šventės pabaigoje „Borgo Egnazia“ kurorte dangų nušvietė įspūdingi fejerverkai.

Justinas ir Jessica nurungė tokias tarptautinio garso įžymybes, kaip Liuksemburgo sosto įpėdinis princas Guillaume'as, dainininkė Katie Melua, „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas, atlikėjas Borisas Moisejevas ir kitos įžymybės.

Stilingiausia metų moteris

Stiliaus ikona buvo pripažinta verslininkė Izolda Gudelis. Anksčiau žurnalui „Stilius“ ji yra sakiusi, kad grožiui daugiausia įtakos turi geros emocijos ir vidinė ramybė.

Tuomet ji išdavė savo grožio paslaptis: nuolatinė odos priežiūra, veido masažai, dažni vizitai pas kirpėją.

Rūpintis grožiu Izoldai įskiepyta nuo mažų dienų. „Jei tik išeinu už namų durų, turiu būti dailiai susišukavusi ir bent šiek tiek pasidažiusi. Ne dėl aplinkinių – juk pačiai gerai atrodyti smagu. Tada ir nuotaiką gerą spinduliuoji“, – „Stiliui“ kalbėjo I. Gudelis.

Stilingiausios metų moters rinkimuose Izolda grūmėsi su Daina Bosu, Danguole Stachura, Monika Račiūnaite-Pogrebnoje, Asta Valentaite ir kitomis Lietuvos damomis.

Netikėčiausios metų skyrybos

Ne vien gražių akimirkų į mūsų įžymybių gyvenimus atnešė praėję metai. Netikėčiausiomis Lietuvos poros skyrybos 2012 metais – Donato ir Dainės Baumilų.

Lapkričio pabaigoje dainininkas Donatas iškrėtė nemalonų pokštą savo žmonai Dainei. Su projekto „Kviečiu šokti“ šokių partnere Rasa Židonyte dainininkas užmezgė romaną. Ant šokių parketo užsimezgusius D. Baumilos ir R. Židonytės jausmus išdavė jųdviejų kelionė į Egiptą. Grįžę į Lietuvą įsimylėjėliai prisipažino: „Esame pora.“

„Su konkurente nenorėčiau susitikti, nes niekada nekovojau ir nekovosiu dėl savo vyro“, – tuomet tvirtino dainininko D. Baumilė.

Donato ir Dainės Baumilų skyrybos šioje nominacijoje pirmavo beveik be konkurencijos. Juos vijosi tik žinia apie Vydo ir Elenos Gedvilų skyrybas.

Kalbant apie užsienio žvaigždes, Tomas Cruise'as ir Kate Holmes skyrybos buvo pripažintos įsimintiniausiomis. Pavyzdinga Holivudo pora skirtingais keliais pasuko po beveik šešerius metus trukusios santuokos.

Apie prasidėjusį skyrybų procesą spaudai pripažino ir K. Holmes advokatai. Pora augina 6 metų dukrą Suri. Kate mėgino prisiteisti besąlyginę dukros globą. Teigiama, kad aktorė bijojo, jog T. Cruise'as padarys jai neigiamą įtaką, įtraukdamas Suri į Scientologijos bažnyčią.

2001 metais aktorius užmezgė trejus metus trukusį romaną su Penelope Cruz. K. Holmes prieš šias jungtuves draugavo su aktoriumi Chrisu Kleinu. K. Holmes ir T. Cruise'o susituokė 2006-aisiais Romoje.

Balsavimo metu nuo T. Cruise'o ir K. Holmes nedaug atsiliko supermanekenė Heidi Klum ir dainininkas Sealas. Ši pora išsiskyrė pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.