R. Skaisgirys ir V. Poderytė susilaukė pirmagimio

Televizijos laidų prodiuseris Rolandas Skaisgirys (42 m.) ir jo sužadėtinė Vaida Poderytė (23 m.) geresnės Naujųjų metų dovanos negalėjo įsivaizduoti – pora susilaukė vaikelio.

Rolandas ir Vaida džiaugiasi tėvyste.<br>M. Patašius.
Rolandas ir Vaida džiaugiasi tėvyste.<br>M. Patašius.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 5, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:21 AM

Portalo lrytas.lt žiniomis, vienoje iš Vilniaus ligoninių penktadienio popietę Vaida pagimdė berniuką.

Paskutines savaites laukdamasi vaikelio V. Poderytė portalui lrytas.lt užsiminė, kad per dieną po tris kartus aplanko jausmas, jog vaikelis jau beldžiasi į pasaulį. „Su visais Kalėdų stebuklais turėtų atkeliauti ir pats didžiausias. Tiesa, į gimdymo namus gali tekti važiuoti ir su Naujųjų metų fejerverkais“, - gruodžio pirmoje pusėje kalbėjo Vaida.

Pusantrų metų draugaujančiai porai vaikelis buvo netikėtas, tačiau Vaida yra sakiusi, kad nėštumas jai – didžiausia dovana.

Jaunos merginos negąsdino ir tai, kad mažylio laukimas pakeitė artimiausius jos ateities planus: Vaida turėjo pasirodyti viename televizijos projekte, norėjo didelį dėmesį skirti studijoms.

V. Poderytė kurį laiką dirbo modeliu – Milane fotografavosi aksesuarų reklamoms ir drabužių katalogams. Stambule mergina reklamavo kremus, filmavosi dainininko vaizdo klipe, o Beirute demonstravo vestuvines sukneles.

Pasiekti aukštumų modelio karjeroje Vaidai trukdė studijos universitete. „Negalėjau viso laiko skirti modelio darbui, nes svarbiau buvo mokslai. Išvykdavau dviem mėnesiams“, - „Gyvenimo būdui“ yra sakiusi V. Poderytė.

Ir prodiuseriui R. Skaisgiriui, ir V. Poderytei tai – pirmasis vaikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.