Su L. DiCaprio viename vakarėlyje Naujuosius metus atšventęs A. Guoga mėgavosi Sidnėjaus prabanga

„Gavau kvietimus į privatų prabangų vakarėlį Sidnėjuje, todėl drauge su Aiste mielai sutikome dalyvauti, – pasakojo žiemoti į Australiją su mylimąja išvykęs verslininkas ir garsus pokerio žaidėjas Antanas Guoga. – Likome sužavėti be galo gražiu, galingu ir turtingu Sidnėjumi.“

Antanas Guoga Naujuosius metus sutiko prabangiame Sidnėjaus viešbutyje su širdies drauge Aiste Šlapokaite.<br>Asmeninis archyvas
Antanas Guoga Naujuosius metus sutiko prabangiame Sidnėjaus viešbutyje su širdies drauge Aiste Šlapokaite.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 5, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:15 AM

Naujųjų metų šventė vyko miesto centre esančiame viešbutyje „The Star Casino“, į jį galėjo patekti tik apie 2000 kviestinių svečių, tarp kurių – net Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio ir garsus plaukikas Michaelas Phelpsas.

„Buvo smagu matyti, kaip su didžiule apsaugos darbuotojų palyda ir itin prabangiais automobiliais į viešbutį atvyksta L. DiCaprio“, – susižavėjimo neslėpė A. Guoga ir užsiminė, kad garbių svečių viešnagė viešbučiui atsiėjo apie 600 tūkst. Australijos dolerių (apie 1,656 mln. litų).

Dar vakaro pradžioje pora pakilo į erdvią terasą, iš kurios atsivėrė įspūdingas vaizdas į miesto dangoraižius. Apie 21 val. danguje pasirodė pirmieji fejerverkai. Pasak A. Guogos, australai nuo senų laikų turi tradiciją simboliškai nušviesti dangų – 21 val. ir vidurnaktį. Visa tai ne šiaip sau – taip stengiamasi dėl mažamečių vaikų, kurie eina anksčiau miegoti, tačiau nenori būti nuskriausti ir tikisi išvysti įspūdingą reginį.

Stebėdami iškilmingą ugnies šou lietuviai vaišinosi kokteiliais, vėliau prisėdo vakarieniauti restorane, jame skanavo austres ir omarus, gėrė prabangų šampaną. „Tiesą sakant, į Sidnėjų buvau pakviestas su žvaigždėmis pažaisti pokerio. Tačiau, kaip kartais nutinka, jų planai pasikeitė ir jie išskubėjo atgal į Los Andželą, kad spėtų Naujuosius atšvęsti ir ten“, – kiek nusivylęs kalbėjo jis.

Su širdies drauge 2013 metus pasitikęs A. Guoga patikino, kad apskritai australai švenčių per daug nesureikšmina ir dažniausiai jas mini ramiai su šeima arba tiesiog leidžia laiką mieste.

Prieš daugiau nei mėnesį į Australiją išvykęs verslininkas ten ketina apsistoti iki pavasario. Pietiniame pusrutulyje šiuo metu yra šilta ir saulėta, todėl Australijoje užaugęs ir šalčių nemėgstantis lietuvis į tolimus kraštus vyksta jau nebe pirmą žiemą. Ten jis dirba, aplanko gimines, draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.