Šiauliuose buto ieškanti G. Alijeva nesiilgi scenos – planuose šeimos pagausėjimas

Atlikėja Goda Alijeva (26 m.) jau priprato kraustytis iš vienos vietos į kitą. Su tokiu gyvenimu turi susitaikyti visos krepšininkų žmonos. Už sportininko Rolando Alijevo ištekėjusi ir dukrą Tėją (2,5 m.) auginanti Goda vėl sugrįžo į Lietuvą. Per pastaruosius kelerius metus visa trijulė buvo įsikūrusi Rusijoje, Ukrainoje, o dabar buto dairosi Šiauliuose.

G. Alijeva su vyru vis dažniau pakalba apie šeimos pagausėjimą. Abu jau yra nutarę, kad pats laikas susilaukti dar vieno vaiko.<br>Foto Omnia nuotr.
G. Alijeva su vyru vis dažniau pakalba apie šeimos pagausėjimą. Abu jau yra nutarę, kad pats laikas susilaukti dar vieno vaiko.<br>Foto Omnia nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 6, 2013, 10:34 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:11 AM

R. Alijevas paliko Samaros „Krasnyje krylja“ komandą ir dabar žais „Šiaulių“ krepšinio ekipoje.

Naujo būsto paieškos Šiauliuose patikėtos Godai. Moteris geriau žino, kokie apartamentai tinka šeimai. Kaip pati G. Alijeva sakė, visa šeimyna viename kambaryje netilptų, todėl visiems trims reikia erdvaus buto.

„Auginame mažą mergytę, todėl norisi gyventi tvarkingame ir pakankamai erdviame bute. Dar nieko neišsirinkau, bet Šiauliuose jau teko lankytis ir apžiūrėti kelis butus. Tik laiko klausimas, kada rasime tinkamą būstą“, - kalbėjo grupės „69 danguje“ narė.

Godos negąsdina, kad Lietuvoje teks apsistoti ne sostinėje ar gimtajame Kaune, o kiek mažesniame mieste. Kai G. Alijeva susilaukė mažylės, visa šeima įsikūrė Kėdainiuose, nes jos vyras buvo pasirašęs sutartį su Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubu. Todėl Šiauliuose ji visai nesibaimina gyventi: „Svarbiausia, kad Lietuvoje. Pasiilgstame jos. O kokiame mieste gyventi, tikrai nėra svarbu, juk Lietuvoje viskas arti.“

Alijevai iš Rusijos į Lietuvą atskrido prieš pat Kūčias. Šventes sutiko su artimaisiais. Net ir Naujuosius metus atšventė šeimyniškai. Namuose prie televizoriaus.

„Kai dukrytė užmigo, su Rolandu išėjome pasižiūrėti fejerverkų, pakėlėme taures šampano ir ėjome miegoti. Kitą dieną vyras kelioms dienoms išskrido atgal į Rusiją, todėl linksmybes atidėjome“, - pasakojo atlikėja.

Švenčių maratonas ir naujo buto paieškos Godai vis dar neleido susitikti su seniai matytomis draugėmis, kitomis grupės narėmis: Karina Krysko-Skambine, Ingrida Martinkėnaite ir Nijole Pareigyte-Rukaitiene. Tačiau G. Alijeva patikino, kad jau šį mėnesį visos merginos planuoja kelionę į Klaipėdą aplankyti Nijolės su naujagime Patricija.

„Dar nemačiau Nijolės dukrytės. Manau, kad tik gimusio vaiko nereikia lankyti. Pamenu, kad ir pati nenorėjau, jog gimus Tėjai užplūstų draugai. Reikia leisti apsiprasti“, - kalbėjo Goda.

G. Alijeva sakė, kad Nijolė jai neskambina paklausti patarimų, kaip auginti kūdikį. Pasak jos, N. Pareigytė-Rukaitienė puikiai tvarkosi ir be kitų pagalbos, o visos grupės merginos dar vasarą, kai Nijolė laukėsi, spėjo pasidalinti vaikų auginimo patirtimi.

Koncertų ir publikos G. Alijeva nespėjo išsiilgti. Apie kitus darbus jauna moteris taip pat negalvoja. Bent jau kol kas.

„Žinau, kad būdama Lietuvoje tikrai nenuobodžiausiu. Veiklos bus. Auginu mažą vaiką. Manau, kad moteris, iki vaikui sueina 3 metai, turi pati juo rūpintis, o ne palikti kitų globai. Apie nuosavą verslą taip pat negalvoju. Tam reikia skirti daug laiko, juk tai – didelis darbas. Galbūt po penkerių metų. Kol vaikas mažas, visą dėmesį noriu skirti jam. Negana to, gal greitu metu atsiras Tėjai broliukas arba sesutė“, - nusišypsojo Goda.

G. Alijeva pasakojo, kad su vyru vis dažniau pakalba apie šeimos pagausėjimą. Abu jau yra nutarę, kad pats laikas susilaukti dar vieno vaiko.

„Tėja darosi vis savarankiškesnė. O šiais metais visi kaip tyčia mums linkėjo dar vieno mažylio. Lauksime, bet čia jau kaip Dievas duos. Dukra rami, su ja galima gražiai sutarti. Tik kartais nugvelbia mano aukštakulnius, bet į drabužių spintą dar nesikėsina (nusijuokė). Rolandas jai atlaidesnis, o aš griežtesnė. Turi kažkas šeimoje įvesti discipliną. Galbūt todėl, kad dukra gero būdo, nėra nerimo, kad bus sunku auginti du vaikus. Tik pirmus vaiko gimimo metus buvo sudėtingiau, o paskui jau galėjau sau leisti pailsėti“, - portalui lrytas.lt pasakojo atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.