Antrąją vietą šokių projekte užėmęs J. Nainys: „Užteks dirbti. Laikas kurti šeimą“

„Visi nori laimėti, tačiau kartais reikia pristabdyti save ir susimąstyti – ar tokia jau prasta ta antra vieta?“, – po įtemptos kovos dėl pirmos vietos vos poros tūkstančių balsų skirtumu pralaimėjęs projekto „Šok su manimi“ lyderiams kalbėjo radijo laidų vedėjas Jonas Nainys, kitaip dar žinomas Jovani vardu.

Šokdamas trečią šokį finale Jonas Nainys virto moterimi.<br>J. Stacevičius
Šokdamas trečią šokį finale Jonas Nainys virto moterimi.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 7, 2013, 9:51 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:49 PM

Pasak jo, visuomet apmaudu likti kieno nors šešėlyje, tačiau vien tai, kad jis, drauge su partnere Justina Žemaityte, jau pateko į finalinį ketvertuką – yra didelis laimėjimas.

„Nėra čia ko griaužtis. Atsilikome nedaug, tačiau toks buvo žiūrovų sprendimas ir jį gerbiu. Būčiau laimingas gavęs ir ketvirtą vietą – ne dėl pakylos laiptelio ir ne dėl piniginio prizo dalyvavau projekte. Dėl emocijų“, – portalui lrytas.lt kalbėjo jis.

Džiaugėsi M. Rainio sėkme

Kuo projektą laimėjęs Mindaugas Rainys buvo pranašesnis, J. Nainys įvardinti negalėjo, tačiau buvo įsitikinęs dėl vieno – jam pasisekė tikrai ne dėl to, kad jis dirba sporto žurnalistu televizijoje, kuri organizavo šokių projektą. „Daug kas šneka, kad jo sėkmei įtakos turėjo darbas TV3, tačiau rezultatą juk lėmė žiūrovai. Netikiu, kad kažkas čia buvo suklastota – juk viską stebi auditas. Mindaugas tiesiog turėjo šiek tiek daugiau gerbėjų nei aš“, – šypsojosi J. Nainys.

Antrą vietą pelnęs radijo laidų vedėjas džiaugėsi, kad pradžioje autsaideriu buvęs Mindaugas vėliau sugebėjo atsiskleisti ir parodė spalvingą savo charizmą bei sukūrė daug gerų šokių. „Jam, kaip TV3 darbuotojui, turbūt nėra lengva nusikratyti etiketės, kad kažkas čia buvo nešvaru, tačiau jis tikrai ne tik puikus laidų vedėjas, bet ir geras šokėjas – tuo neabejoju“, – patikino J. Nainys.

Apie partnerę – tik geriausi žodžiai

Pernai su aktoriumi Dominyku Vaitiekūnu pirmąją „Šok su manimi“ projekto vietą laimėjusi J. Žemaitytė dar prieš pradėdama treniruotis su J. Nainiu buvo ryžtingai nusiteikusi. „Manau, kad tradiciškai projektą laimėsime... mes“, – dar anksčiau kalbėjo ji, paklausta, kas, jos nuomone, verti nugalėtojų vardo.

Deja, ši pranašystė neišsipildė. Tačiau merginos tikėjimas ir pasitikėjimas savimi itin sužavėjo J. Nainį. „Justina – puiki partnerė. Ją apibūdinti galiu tik pačiais geriausiai žodžiais: paprasta, kantri, profesionali. Per tuos mėnesius nė karto susipykome. Mes esame labai panašūs, todėl džiaugiuosi sutapusiais biolaukais“, – sakė radijo laidų vedėjas.

Pasak jo, norint nueiti iki finalo, labai svarbu aplink save suburti gerą komandą. Jo ir Justinos duetas buvo būtent toks. „Norėčiau, kad projektuose, su kuriais aš dirbu, mane visuomet suptų tokie žmonės, su kuriais pavyksta kolegiškai „sulipti“ ir siekti tų pačių tikslų. Nėra lengva rast tokį partnerį“, – mąstė jis.

Pirks prabangų laikrodį

Antrąją vietą užėmusi pora laimėjo 10 tūkst. litų dovanų čekį, kurį galės išleisti viename iš prekybos centrų. Pinigus partneriai nusprendė dalintis pusiau ir jau spėjo apgalvoti, kam juos išleis. „Dar anksčiau sakiau, kad jeigu laimėsime antrą vietą, pirksiu patį brangiausią laikrodį. Jis kainuoja 4999 litus. Visada svajojau turėti tokį laikrodį, kurį pamatę aplinkiniai sakytų „vau“. Tačiau „vau“ - ne vyras, o laikrodis“, – juokėsi J. Nainys.

Jo teigimu, sutaupyti tokią sumą pinigų nėra lengva, tačiau gavęs dovanų čekį jis lengva ranka juos ketina išleisti daiktui, kurio tikrai norėjo. „Tebunie, tai bus padėka sau už penkių mėnesių triūsą“, – sakė jis.

Susižavėjo televizijos užkulisiais

Radijuje nebe pirmus metus dirbantis J. Nainys dalyvaudamas šokių projekte ir lipdamas ant parketo išsidavė spėdavęs pamąstyti ne tik apie tai, kaip nepamiršti žingsnelių ir nesuklysti darant sudėtingesnį sukinį. Pertraukėlių metu jis su malonumu stebėjo užkulisinį kūrybinės projekto grupės darbą ir liko sužavėtas darbo televizijoje virtuve.

„Tiesioginio eterio metu eidamas šokti visuomet stebėdavau kaip dirba režisierius, prodiuserė – man buvo labai įdomu. Supratau, kad tai, ką jie daro – man labai artima ir labai patinka, todėl pasibaigus projektui norėčiau labiau pasigilinti į šią sritį“, – atviravo J. Nainys.

Televizija iki šiol jam buvo gana svetima, tačiau jau sausio 11 dieną jis, drauge su kitais „Radistais“, išbandys save vedėjo kailyje ir keturias valandas ves tiesiogiai transliuojamą M.A.M.A muzikos apdovanojimų renginį.

Šoks visą gyvenimą

Dešimt pagrindinių šokių projekte išmokęs J. Nainys, paklaustas ar ketina sustoti, net nesvarstydamas atsakė, kad treniruočių salės duris ketina varstyti ir toliau. „Šoksiu visą gyvenimą“, – užtikrintai tarė jis.

Geru Justinos draugu tapęs vaikinas užsiminė, kad net jeigu repeticijoms nerastų tiek daug laiko, kiek norėtų, jis būtinai kreipsis į savo partnerę ir mokysis vestuvių valso. „Manau, mano vestuvių proga Justina tikrai pamokys šokti mane ir Simoną“, – kalbėjo didelę šventę po truputį planuojantis Jovanis.

Tiesa, kada tiksliai jis žengs prie altoriaus, dar neišsiduoda, tačiau užtikrina – nėra ko laukti ir 2013 metai tam bus tinkamiausi: „Noriu pasiryžti šiam žingsniui. Užtenka dalyvauti projektuose, užtenka dirbti. Reikia atsigręžti į tai, ką turiu brangiausio ir sukurti šeimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.