J. Jurkutės-Širvaitės sprendimas palikti televiziją nuliūdino ir jos kolegą V. Šapranauską

Ketverius metus iš eilės patraukliausia Lietuvos moterimi ir televizijos laidų vedėja tituluojama Jurgita Jurkutė-Širvaitė traukiasi iš televizijos. Įtemptas grafikas, filmavimai ir daug darbo bei pastangų reikalaujantis tiesioginis eteris išvargino žinomą aktorę, todėl ji nusprendė bent kuriam laikui padėti tašką ir tiesiog pailsėti.

Jurgitos kolega Vytautas Šapranauskas tikino, kad jiedu buvo puikus duetas ir be jos save televizijoje jis sunkiai įsivaizduoja.<br>J. Stacevičius
Jurgitos kolega Vytautas Šapranauskas tikino, kad jiedu buvo puikus duetas ir be jos save televizijoje jis sunkiai įsivaizduoja.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 10, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:06 PM

Vasarą su mylimuoju Ryčiu Širvaičiu vestuves atšokusi televizijos laidų vedėja užsiminė norinti daugiau laiko skirti asmeniniam gyvenimui, todėl šis pokytis jai turėsiantis išeiti tik į gera. Patvirtinusi šią žinią televizijos laidų vedėja plačiau apie tai pasakoti kol kas nepanoro.

J. Jurkutės-Širvaitės pasitraukimas iš televizijos nebuvo netikėta žinia ir jos kolegai, aktoriui ir laidų vedėjui Vytautui Šapranauskui. Dar paėjusią savaitę drauge vedę TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ finalinę laidą, kitą savaitgalį jie ant parketo nebesusitiks. „Aišku, liūdna, kad Jurgita taip nusprendė, tačiau aš ją gerai suprantu. Kartais tiesiog ateina laikas, kai reikia pailsėti nuo televizijos. Matyt, jis yra būtent dabar”, – portalui lrytas.lt sakė V. Šapranauskas.

Aktorius tikino, kad jiedu su Jurgita buvo puikus duetas, todėl jos išėjimas V. Šapranauskui leido suprasti viena – be jos jis laidų neves.

Pasak V. Šapranausko, su J. Jurkute-Širvaite visuomet buvo lengva dirbti, ji – labai rami ir sugebanti prisitaikyti įvairiose situacijose. „Jurgita – labai charizmatiška asmenybė. Ji patinka arba ne. Nenorėčiau įžeisti kitų partnerių, bet jeigu nebus Jurgitos, aš irgi atsisakau dirbti“, – nusivylimo neslėpė aktorius.

Pabandęs šioje situacijoje įžvelgti pozityvumo V. Šapranauskas teigė, kad toks Jurgitos žingsnis leis šiek tiek atsipūsti ir jam pačiam. Muzikinio projekto „X Faktoriaus“ komisijos narys V. Šapranauskas artimiausiu metu neketina imtis naujų darbų ir žada skirti daugiau laiko poilsiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.