I. Marozienės dukra Birutė verslą reklamuoja pikantiška fotosesija

Verslininkės Irenos Marozienės dukra Birutė nusprendė savaip pareklamuoti mamai priklausantį restoraną. Mergina apsinuogino prieš fotografo Vinco Alesiaus objektyvą ir įsiamžino „Amatininkų užeigai“ priklausančioje lauko kavinėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2013, 7:21 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:22 PM

Nuotraukai pikantiškumo suteikia ne tik tai, kad B. Marozaitė vilki tik liemenėlę, trumpus šortukus ir avi snieglentininko batus, bet ir aplinka – lauko staliuką ir grindinį nuklojęs sniegas.

„Mūsų su Vincu savi interesai. Kam menas, kam verslas“, - nuotrauką pakomentavo B. Marozaitė.

Verslininkė I. Marozienė „Lietuvos rytui“ yra pasakojusi, kad su vyresniąja dukterimi Birute yra ir draugės, ir kolegės. „Kol kas dar esu Birutės viršininkė. Ji – „Amatininkų užeigos“ direktorė, tačiau ilgainiui taps vienintele vadove. Tik dėl jos dabar galiu sau leisti mažiau dirbti“, – džiaugėsi po studijų užsienyje į Lietuvą sugrįžusia dukra I. Marozienė, dar auginanti ir jaunesniąją Justiną. „Net nepamenu, kad Birutė būtų ką iškrėtusi, o štai jaunėlė vis kuo nors stebina“, – juokėsi ponia Irena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.