Lietuvos moteris-gyvatė į cirko gastroles keliaus su dvynukais ant rankų

Lanksčiausiai Lietuvos akrobatei, moterimi-gyvate vadinamai Odetai Janečkovai (31 m.) pastarieji metai buvo gausūs įvykių. Išsiskyrusi su „Rebelheart“ lyderiu Dariumi Mickumi greitai laimę atrado čeko Marcelio Janečkovo glėbyje. Po skyrybų praėjus trims mėnesiams naujai porai sugaudė vestuvių varpai. Kukliose vestuvėse dalyvavo tik artimiausi žmonės, o medaus mėnesį pora praleido Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 16, 2013, 11:39 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:27 PM

Dabar Odeta su Marceliu gyvena Čekijoje. Vos prieš mėnesį porą aplankė gandrai – pasaulį išvydo dvynukai Stela ir Marcelis.

Nuo Kalėdų poros namuose svečiuojasi iš Radviliškio atvykę Odetos tėvai. Jų pagalba prižiūrint mažuosius, anot O. Janečkovos, itin praverčia.

„Kai išvažiuos mano tėvai, tada ir pajusime, ką reiškia auginti dvynukus.

Tiesa, ir dabar yra gana sunku: tai vienas pradeda verkti, tai kitas. Kartais net nežinai, kur bėgti. Bet kol kas jie yra žavūs ir sveiki vaikai, tad viskas yra gerai. Manau, kad mes susitvarkysime“, – optimistiškai apie ateitį kalbėjo moteris.

Iš pirmosios santuokos O. Janečkova turi dar vieną sūnų. Dovydui šiuo metu yra šešeri metai. Anot Odetos, sūnus džiaugiasi naujais šeimos nariais, tačiau itin daug dėmesio jiems neskiria.

„Dovydas pažiūri į dvynukus, pabučiuoja juos. Nėra laiko jam užsiimti su broliu ir sese – daugiausia jis sėdi prie kompiuterio. Štai tokie šių laikų vaikų užsiėmimai“, – juokėsi Odeta.

Artimiausiuose O. Janečkovos planuose – gastrolės su privačiu M. Janečkovo cirku. Į jas vyks ir dvynukai. Nors Odeta apie būsimas gastroles kalba su didžiuliu užsidegimu, tenka pripažinti, kad šiemet jos lauks dideli išbandymai – teks ne tik repetuoti pasirodymams, bet ir rūpintis dviem mažyliais.

Jos vyras Marcelis rūpinasi cirko valdymu ir dresuotoja gyvūnus. Jo cirke yra liūtų, tigras, žirgų, kupranugarių, beždžionių. Patį cirką Marcelis paveldėjo – šia veikla užsiėmė jo proseneliai, seneliai, tėvai. Verslas buvo perduodamas iš kartos į kartą.

Jau daugelį metų žiūrovus savo lankstumu stebinanti Odeta su nekantrumu laukia naujų pasirodymų arenoje. Pastarąjį sezoną ji turėjo praleisti dėl nėštumo.

Čekijos cirko gastrolių pradžia numatoma balandį, tad Lietuvos moteris-gyvatė jau pradėjo ruoštis pasirodymams. Paklausta, ar nebuvo sunku po gimdymo atgauti tinkamą akrobatei kūno formą, Odeta numojo ranka.

„Po pirmo gimdymo neturėjau vargo atgaudama formą, tad ir šį kartą viskas savaime susitvarkė. Dabar pradėsiu rimčiau repetuoti. Mano numeriai bus vieni sunkesnių, tad jiems reikia daug jėgų“, – pasakojo Odeta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.