Su Radžiu scenoje uždainavęs R. Cicinas: „Kuo daugiau eksperimentų – tuo geriau“

Šeštadienį LNK televizijos eteryje prasidės jau septintąjį sezoną skaičiuojantis muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“, kuriame, be jau anksčiau į projektą atrinktų porų, buvo pristatyti ir keli neįprasti numeriai. Pirmadienio vakarą filmuotoje laidoje vakaro staigmena tapo Ryčio Cicino ir Radžio duetas. Ne kartą juokais mėlyno kraujo atstovais vadinami scenos princai nusprendė: užteks dainuoti po vieną, reikia burtis draugėn.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2013, 11:22 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:33 PM

Pasipuošę spalvingais ir prabangiais kostiumais jiedu užtraukė daugeliui vyresnės kartos atstovų pažįstamą dainą. Nors jų pasirodymo kompetentinga „Žvaigždžių duetų“ komisija nevertino, tačiau nesusilaikė nuo šmaikščių komentarų ir ragino porą prisijungti prie muzikinio projekto.

„Tai, kad mes dainuosime su Radžiu – sugalvojo prodiuseriai. Pagalvojau, kodėl gi ne? Nuo pat savo karjeros pradžios esu koncertavęs su daugeliu atlikėjų. Lai tas kraitis tik pildosi į priekį – kuo daugiau eksperimentų – tuo geriau“, – juokėsi R. Cicinas.

Paklaustas ar vis dėlto neketina pasirodyti duetu su Radžiu, R. Cicinas skubėjo atsakyti: „Mane jau ne vienerius metus kviečia dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“, tačiau kiekvieną kartą sakau griežtą „ne“. Tiesiog nenoriu, – kalbėjo jis, tačiau atsisakymo priežasčių neįvardijo. – Atvykstu čia kaip svečias ir tai yra šauniausia.“

R. Cicinas džiaugėsi galimybe susitikti su kolegomis, išvysti šaunius jų pasirodymus ir pasiklausyti puikaus koncerto.

Pasak R. Cicino, projekte dainuojantiems atlikėjams svarbiausia pasirinkti jiems tinkančias dainas ir išlaikyti originalumą. „Aišku, neatsiejama dalis yra balsas, sceninis įvaizdis ir techninės galimybės visa tai atlikti“, – pabrėžė scenos princas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.