K. Krysko-Skambinė grįžta į televiziją ir plečia verslą užsienyje

Praėjusių metų rudenį muzikinę veiklą su grupe „69 danguje“ sustabdžiusi dainininkė Karina Krysko-Skambinė šiais metais vėl grįžta prie savo mėgstamų dalykų. Vienerių metų sūnų Majų auginanti atlikėja ne tik grįžta į televizijos eterį, bet ir plečia nuosavą verslą. 

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 25, 2013, 12:09 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:50 AM

Portalui lrytas.lt K. Krysko-Skambinė sakė, kad LRT televizijos projekte „Auksinis balsas“ sutiko dalyvauti ne todėl, kad būtų labai išsiilgusi televizijos ir norėtų žūtbūt šmėžuoti ekrane. Tamsiaplaukė atlikėja tikino, kad kiek paaugus sūnui atsirado daugiau laisvo laiko.

„Nenoriu sėdėti užsidariusi tarp keturių kambario sienų. Laisvalaikio šiuo metu yra šiek tiek daugiau, todėl jį reikia leisti turiningai. Televizijos projekte galėsiu prasiblaškyti, atitrūkti nuo buities darbų ir į viską pažvelgti iš šalies“, - kalbėjo Karina.

Moteris patikino, kad problemų, kur palikti sūnų Majų, kai ji repetuos, tikrai nebus. Berniuką prižiūrės jos vyras, šokėjas Saulius Skambinas. „Mielai anūką prižiūri ir seneliai. Auklės prireikė tik kelis kartus praėjusią vasarą, kai su grupės merginomis buvome apsistojusios pajūryje ir turėjome daug koncertų. Į pagalbą atskubėjo gera draugė“, - pasakojo K. Krysko-Skambinė.

Tai ne vienintelė šių metų naujiena, kuri džiugina atlikėjos širdį. Karinos ir Sauliaus įkurta šokių studija „Žvaigždžių mokykla“ plečiasi už Lietuvos ribų. Skambinų šeimai priklausanti šokių studija duris atvers Londone.

„Jau buvome kelis kartus nuvykę pažiūrėti, kaip vyksta parengiamieji darbai. Tikslios atidarymo datos dar nežinome. Galvojame, ar palikti tokį patį pavadinimą, ar jį keisti. Tačiau labiau linkę studiją pavadinti taip pat, kaip Lietuvoje. Jau po truputį renkame vaikus, norinčius išmokti šokti“, - portalui lrytas.lt sakė K. Krysko-Skambinė.

Atlikėja patikino, kad su vyru ir sūnumi neketina palikti Lietuvos ir įsikurti Anglijoje. Pora kontroliuos šokių mokyklos veiklą iš toli, kartkartėmis į Londoną vyks ir patys.

„Ar nepasiilgstate koncertų su grupe „69 danguje“?“ – portalas lrytas.lt pasiteiravo Karinos.

K. Krysko-Skambinė sakė, kad jos muzikinė karjera nėra pristabdyta, o koncertų ligi šiol netrūksta. Tiesa, ne su grupės merginomis: „Turiu nemažai muzikinių pasirodymų visoje Lietuvoje, tačiau jie nėra garsiai nušviečiami. Patikėkite, veiksmo mano gyvenime užtenka, dainuoju ir toliau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.