E. Ostapenką papjauti grasinusios sužadėtinės paieškos priminė filmą

Dar rugsėjo mėnesį portale lrytas.lt buvo rašoma apie tai, kad popmuzikos atlikėjas Eugenijus Ostapenka su savo buvusia sužadėtine Tatjana Žgunova po menamos išdavystės palaiko itin įtemptus santykius. Po to, kai moteris E. Ostapenkai grasino su juo žiauriai susidoroti ir išniekino jo močiutės kapą, jai buvo iškelta baudžiamoji byla.

Tatjana Žgunova buvo sulaikyta besislepianti savo mamos bute, į kurį policijai pavyko patekti tik pro langą.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Tatjana Žgunova buvo sulaikyta besislepianti savo mamos bute, į kurį policijai pavyko patekti tik pro langą.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2013, 11:53 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:32 AM

Galimai išsigandusi teisėsaugos sprendimo T. Žgunova pradėjo slapstytis – ji nedalyvavo ir baudžiamosiose bylose, kurias buvo paskelbęs jos buvęs sutuoktinis. Tačiau nepaisant bandymų, jai išsisukti nepavyko – moterį surado policija, ji buvo aptikta besislepianti Klaipėdos Malūnininkų gatvėje esančiame motinos bute.

Tiesa, sulaikyti kaltinamąją nebuvo taip paprasta – pareigūnų ji pro duris neįsileido, todėl teko kviesti ugniagesius, kurie į butą pateko pro langą naudodami kopėčias.

T. Žgunova buvo sulaikyta ir nuvežta į areštinę. Klaipėdos miesto apylinkės teismas jai skyrė trijų mėnesių kardomąją priemonę apribojančią moters laisvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.