R. Cicino sūnėnas kaltina dainininką abejingumu

Tikriausiai dažnas šį tą gyvenime pasiekęs ar loterijoje didesnę sumą išlošęs žmogus greitai įsitikina, kiek daug jis turi giminaičių, kuriems būtinai reikia jo pagalbos. Ir ne tik finansinės.

„Rytis turi daug pažinčių, daug ką jis galėtų padaryti, bet nenori“, — LRT televizijos laidoje „Emigrantai“ neseniai apmaudą liejo M. Cicinas.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
„Rytis turi daug pažinčių, daug ką jis galėtų padaryti, bet nenori“, — LRT televizijos laidoje „Emigrantai“ neseniai apmaudą liejo M. Cicinas.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

„TV antena“

Jan 26, 2013, 12:57 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:32 AM

Antai dainininko Ryčio Cicino sūnėnas Mantas, atrodo, šventai įsitikinęs, kad tik garsiojo jo dėdės abejingumas kaltas dėl to, jog jam tenka uždarbiauti Londone — saugoti vietos turčių namus. Juk jeigu dėdė jam padėtų, vaikinas galėtų Lietuvoje koncertuoti sausakimšose salėse ir vieną po kitos leisti kompaktines plokšteles. Kadaise vieną jau buvo išleidęs.

„Rytis turi daug pažinčių, daug ką jis galėtų padaryti, bet nenori“, — LRT televizijos laidoje „Emigrantai“ neseniai apmaudą liejo M. Cicinas.

Vienas laidos vedėjų Orijus Gasanovas supratingai linkčiojo galva. Juk ne talento stoka kalta, kad nepavyksta gyventi iš muzikos. Argi gali būti netalentingas paties R. Cicino giminaitis?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.