A. Paleckis socialiniame tinkle paviešino šiltus jausmus vyrui

Skambiais pasisakymais prieš gėjus garsėjantis politikos veikėjas Algirdas Paleckis pribloškė savo gerbėjus socialiniame tinkle „Facebook“. Socialistinio liaudies fronto lyderis viešai deklaravo, kad jo mylimasis yra ne kas kita kaip stipriosios lyties atstovas vardu Stepas Jocas.

„In a relationship with Stepas Jocas“ (angl. įsipareigojęs/draugauja su Stepu Jocu) – toks užrašas papuošė A. Paleckio socialinio tinklapio paskyrą.<br>M. Patašiaus ir "Facebook" nuotr.
„In a relationship with Stepas Jocas“ (angl. įsipareigojęs/draugauja su Stepu Jocu) – toks užrašas papuošė A. Paleckio socialinio tinklapio paskyrą.<br>M. Patašiaus ir "Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-02-01 14:29, atnaujinta 2018-03-12 19:12

„In a relationship with Stepas Jocas“ (angl. įsipareigojęs/draugauja su Stepu Jocu) – toks užrašas papuošė A. Paleckio socialinio tinklapio paskyrą.

Virtualūs visuomenės veikėjo bičiuliai sureaguoti į tokį draugystės statusą nespėjo. Vyras po portalo lrytas.lt žurnalisto skambučio draugystę su S. Jocu „nutraukė“.

Pasiteiravus paties A. Paleckio apie naują mylimąjį, politikas kiek sutriko. „Sakote, Stepas Jocas? Negali būti. Aš jo nepažįstu... Gal jis tiesiog atsiuntė kvietimą draugauti?“ – stebėjosi socialistas.

Kiek ilgiau pagalvojęs A. Paleckis prisiminė, kad neseniai šį žmogų priėmė į gausų draugų būrį ir tuoj pat pridūrė, kad bet ko draugauti nepriima. Prieš tai atidžiai atrenka, kas gali turėti garbės tapti jo virtualiu bičiuliu ir sekti naujienas apie jį.

„Čia jūs apie tą užrašą su širdute? Ir ką tai reiškia?“ – pasitikslino politikas.

Išgirdęs atsakymą, kad tai reiškia, jog jiedu yra pora, myli vienas kitą ir palaiko artimus santykius, A. Paleckis sutriko ir pareiškė nežinantis, iš kur jo gyvenime atsirado tokie pasikeitimai.

„Turbūt kažkas nori pigiai pajuokauti“, - atsakė A. Paleckis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.