Giulija apie muzikos šou „Chorų karai“: „Prisiminimai apie projektą yra labai skaudūs“

Netrukus į TV3 televizijos eterį po metų pertraukos sugrįš muzikos projektas „Chorų karai“. Šiais metais televizijos projekte pasirodys tiek anksčiau matyti veidai, tiek nauji. Pernai Kėdainių Lediniam chorui vadovavusi ir su juo susipykusi atlikėja Giulija su dukra Monika prisijungti prie projekto neketina. Giulija atvira – šiam muzikos šou nostalgijos nejaučia.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 2, 2013, 4:01 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:54 PM

„Šiuo metu didžiausią dėmesį skiriu auksinio dainų albumo išleidimui. LRT televizijoje filmuojame kelis koncertus, kurie bus transliuojami kiek vėliau - pavasario švenčių metu“, - apie dabartinę savo veiklą pasakojo dainininkė Giulija.

Pernai metais televizijos projekte „Chorų karai“ Kėdainių Lediniam chorui su dukra Monika dirigavusi atlikėja, palikusį šį muzikos šou neužsidarė tarp keturių namo sienų. Giulija, kartu su dainininkais Romu Dambrausku ir Jūrate Miliauskaite, įkūrė muzikinę grupę „Hit paradas“. Atlikėjai koncertus rengia ne tik Lietuvoje, bet ir tautiečių gausiai apgyvendintuose užsienio miestuose, tokiuose kaip Londonas.

Paklausta, ar šiais metais laidos „Chorų karai“ prodiuseriai po patirtos nesėkmės nesiūlė jai ir dukrai Monikai vėl bandyti vadovauti kuriam nors chorui, moteris patikino, kad tokio pasiūlymo nesulaukė. Tačiau ir pati ten nesiveržė. Giulija vienareikšmiškai atsakė, kad prisiminimai apie „Chorų karus“ - ne patys maloniausi.

„Prisiminimai apie projektą yra labai skaudūs. Nesakau, kad pasiūlymo ir vėl dalyvauti šioje laidoje būčiau nesvarsčiusi, tačiau daug ką daryčiau kitaip. Tik aš pati surinkčiau visus choristus ir žmones, kurie man talkintų. Tų pačių klaidų nebekartočiau...“, - portalui lrytas.lt sakė Giulija.

Kalbėdama konkrečiau dainininkė patikino, kad pats „Chorų karų“ projektas yra šauni idėja, o kai kurie pasirodymai buvo išties profesionaliai surengti, todėl žiūrovams prie televizoriaus ekrano buvo įdomu stebėti muzikinį šou. Prie malonaus akiai reginio prisidėjo ir jos vadovaujamas Kėdainių miesto choras.

„Suveikė žmogiškasis faktorius. Didžiausia problema buvo kolektyvas. Komanda, su kuria teko dirbti“, - patikslino Giulija.

Portalas lrytas.lt primena, kad praėjusiais metais Kėdainių Ledinis choras pareiškė ultimatumą – arba jie traukiasi, arba chorą palieka viena iš choro generolių - Giulijos dukra Monika. Moteris choristų užgaidoms nepasidavė. Kartu su dukra paliko vadovaujamą chorą. Tiek Monika su Giulija, tiek choristai vieni kitiems negailėjo piktų žodžių, kurie pateko ir į viešumą.

Giulija patikino, kad dvidešimtpenkerių metų Monika šiuo metu nuo darbų vos spėja atsipūsti. Kauno muzikiniame teatre mergina turi šešis vaidmenis, visai netrukus debiutuos keliuose naujuose muzikiniuose amplua.

„Monika minėjo, kad nėra vieniša, turi širdies draugą kuriam puoselėja šiltus jausmus kelerius metus. Gal netrukus dukra kels vestuves?“ - portalas lrytas.lt pasiteiravo Giulijos.

Moteris patikino, kad bent jau artimiausią vasarą iškilmės nenusimato: „Kol kas ramu. Sunku kalbėti apie ateitį. Jie dar nekalba apie vestuves, nėra susižadėję, tačiau kažkada vestuvės turėtų būti“ , - nusijuokė Giulija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.