Prieš vestuves L. Kernagis atliko išpažintį apie vaikus ir buvusias mylimąsias

Trys moterys, du vaikai, namas Jonavoje ir, artėjant penkiasdešimtmečiui, planuojamos pirmosios vedybos su dvidešimčia metų jaunesne Neringa Seniūnaite (30 m.). Buvęs Seimo narys, dainų autorius ir atlikėjas Ligitas Kernagis (49 m.) nusprendė, jog atėjo laikas sudėti visus taškus ir pasakyti, kad nėra jokių kitų paslėptų vaikų arba meilės romanų.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Činkienė („Gyvenimo būdas")

Feb 3, 2013, 3:11 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:43 PM

Buvęs Seimo narys L. Kernagis, ko gero, pirmą kartą sutiko ne tik papasakoti apie savo asmeninį gyvenimą, pasikviesti į namus Jonavoje, bet ir supažindinti su būsimąja žmona Neringa.

Poros namuose krykštavo ir keturmetė jų dukra Šarlotė.

„Gyvenime visko būna. Žmonės susieina ir skiriasi. Labai gražu, jei susituokę būdami aštuoniolikos metų nugyvena visą gyvenimą – iki pat senatvės. Bet taip būna ne visada”, – samprotavo L. Kernagis.

Ligitas apie pirmąją savo draugę, dabar jau penkiolikamečio sūnaus motiną, negali pasakyti nieko bloga. Kartu pora praleido ne vienus metus.

Vėliau L.Kernagio gyvenime atsirado kita moteris – daili kirpėja iš Jonavos Oksana. Bet po kelerių metų jų keliai taip pat išsiskyrė.

Tiek Ligito sūnaus motiną, tiek Oksaną pažįsta ir būsimoji Ligito žmona Neringa.

„Šiek tiek pažįstu Marko mamą, taip pat po to Ligito gyvenime buvusią moterį. Abi jos – normalios moterys”, – kalbėjo N.Seniūnaitė.

Ligitas stebisi, kad jam būnant Seimo nariu kilo skandalas dėl tariamų jo nesantuokinių vaikų. Mat žinios, kad su Neringa susilaukė dukters, neslėpė ir apie šeimos pagausėjimą net buvo pranešęs socialiniame tinkle.

Juolab kad su Neringa jie kartu gyveno jau ne vienus metus, todėl vadinti dukrelę nesantuokiniu vaiku nėra teisinga.

„Jeigu yra gandų, tegu ir būna. Juk tas, kuris ginasi, jaučiasi kaltas. Bet dabar turbūt jau visiems aišku, kiek aš turiu vaikų”, – juokėsi vyras.

Skandalas dėl nesantuokinių vaikų nepaveikė jo santykių su Neringa.

„Aš jį pažįstu ir puikiai žinau apie jo tariamus nesantuokinius vaikus ar romanus su kitomis moterimis”, – sakė N.Seniūnaitė.

Moterų dėmesio Ligitas sulaukia ir dabar – jam laiškus socialiniame tinkle rašo daug moterų dėl įvairių priežasčių. Bet Neringa į tai nekreipia dėmesio. Tik sykį atrašė vienai mylimojo gerbėjai, kuri buvo pernelyg įkyri.

„Tiesiog paprašiau jos nerašinėti mano vyrui. Po to žinutės liovėsi”, – neslėpė N. Seniūnaitė.

Daugelį metų scenoje buvęs L. Kernagis prie viešumo buvo įpratęs. Jo nebaugino nei televizijų kameros, nei žurnalistų dėmesys, o Neringai tai buvo nauja patirtis.

Moteris pasakojo kartą net atsigulusi virtuvėje ant grindų, kad jos nepamatytų vienos televizijos operatorius, filmuojantis jų namus užsiropštęs kieme ant tvoros.

„Buvau ką tik pagimdžiusi, sirgau. Kai pamačiau filmavimo kamerą, patyriau šoką”, – prisipažino Neringa.

Po gimdymo dėl komplikacijų moteriai teko gulėti ir ligoninėje, tačiau tai neatbaidė nuo minties turėti daugiau vaikų. N.Seniūnaitė įsitikinusi – jų šeimoje bus tiek, kiek duos Dievas.

Ligitas ir Neringa susipažino daugiau nei prieš dešimtmetį. Tada L. Kernagis dirbo vienoje televizijoje ir rengė autorinę laidą.

Kai buvo paskelbta laidos vedėjų atranka, į ją atėjo ir Neringa. Simpatiška mergina pelnė laidos autoriaus ir kolegų simpatijas.

Iš pradžių Neringos ir Ligito santykiai buvo kolegiški, vėliau bendravimas virto šiltais jausmais.

Pora prisipažįsta, kad pradžioje kilo abejonių dėl jų amžiaus skirtumo – dvidešimt metų atrodė daug. Dabar metų skirtumo jie nebejaučia.

„Esu pakankamai subrendęs, gerai psichologiškai pažįstu žmones. Manau, kad dėl Neringos nesuklydau.

Kai pradėjome bendrauti, mačiau, koks jos požiūris į savo tėvus, senelius ir kaip ji jais rūpinasi. Tokie dalykai daug pasako apie žmogų”, – įsitikinęs L.Kernagis.

Poros santykių nesugriovė ir pasklidę gandai, esą Ligitas turi daugiau nesantuokinių vaikų, o jo gyvenime būta ir daugiau meilės romanų.

Tokią versiją į viešumą iškėlė dainininkė Aušrinė, geriau žinoma kaip Tikroji Išdykėlė. Ligitas šias kalbas vadina kerštu.

Mat kažkada jo ir Aušrinės keliai tikrai buvo susikirtę – Aušrinė dalyvavo L.Kernagio sukurtame muzikiniame projekte.

„Prieš daugelį metų vyko muzikinis projektas „Išdykėlė”. Sumanėme išleisti vieną kasetę ir reikėjo, kad kas nors ją įdainuotų. Tai padarė Aušrinė.

Tada ketinau baigti šį muzikinį projektą, nes muzikos požiūriu jis buvo menkavertis. Toliau dirbti labai norėjo Aušrinė.

Aš jos nepaėmiau į kitus projektus, manau, tada ir sukilo ambicijos, ji tapo Tikrąja Išdykėle. Manau, kad tos kalbos – savotiškas kerštas man”, – svarstė L. Kernagis.

Tačiau dabar pora gyvena ne gandų ir apkalbų, o savo būsimųjų vestuvių nuotaikomis.

Pirmą kartą prie altoriaus žengsiantys Ligitas ir Neringa suskubo užsisakyti vestuvių žiedus. Juos pirko ne Lietuvoje, o siuntėsi iš Amerikos.

„Bet tie žiedai pasirodė per dideli – teko grąžinti”, – juokėsi L. Kernagis.

Neringa iš užjūrio atsisiuntė ir vestuvinę suknelę. Ją moteris slepia nuo būsimo sutuoktinio. Nuotakos suknelę matė tik poros dukra Šarlotė.

„Mergaitė pamanė, kad šią suknelę nusipirkau jos šventei – ketverių metų gimtadieniui”, – juokėsi Neringa.

Tačiau būsimoji nuotaka vis dar laukia, kada mylimasis jai pasipirš. Nors juodu jau kalba apie vestuves, oficialaus prašymo tekėti Neringa dar neišgirdo.

L.Kernagis teisinosi kol kas galvojantis, kaip kuo išradingiau pasipiršti mylimai moteriai. Piršlybų scenarijaus jis dar nesugalvojo.

Po vestuvių Neringa ketina pasirinkti pavardę su įprasta galūne: „Būsiu Kernagienė. Kernagė neskamba.”

Visą interviu žiūrėkite vasario 4 d. „Lietuvos ryto” televizijos laidoje „Gyvenimo būdas”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?