L. Karalius šliuoždamas snieglente vėl patyrė sunkią traumą

Į grupę ŽAS sausio viduryje sugrįžęs Linas Karalius-Ezopas dienas leidžia ligoninėje. Druskininkuose čiuoždamas snieglente, buvęs Seimo narys susilaužė koją. Tai jau ne pirmas sykis, kai L. Karalius nukentėjo dėl savo meilės ekstremaliam sportui. Prieš penkerius metus atlikėjui teko gulėti Prancūzijos miesto Grenoblio ligoninėje – tą kartą jam šėlsmas su snieglente baigėsi gana sunkiomis traumomis.

Prieš kelias savaites M.A.M.A. ceremonijoje skraidęs L. Karalius dabar guli ligoninės lovoje.<br>T. Bauras
Prieš kelias savaites M.A.M.A. ceremonijoje skraidęs L. Karalius dabar guli ligoninės lovoje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 4, 2013, 10:11 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:37 PM

„Čia kaina, kurią moki už tai, kad esi ekstremalas. Mūsų grupės narys Gidonas Šapiro-Bilas slidinėdamas įsistatė mėlynių, o Linui baigėsi rimčiau – koją susilaužė.

Aš nesu ekstremalas, tai man gyventi ramiau. Nors ir gatvėje paslydęs koją gali išsisukti“, - juokėsi ŽAS narys Marijus Berenis-Tru.

2008-aisiais su būriu kitų pramogų pasaulio atstovų į Alpes slidinėti išsiruošęs L. Karalius namo grįžo vėliau, nei planavo.

Dainininkui tada trūko plautis ir buvo sulaužyti penki šonkauliai. „Per kvailą galvą ir norą nugalėti baimę bandžiau šokti per trampliną, per kurį man nederėjo šokti. Juk šiemet pirmą kartą išbandžiau snieglenčių sportą“, - tada gailėjosi Linas, kuriam teko pagulėti ligoninėje.

Šįkart Lietuvoje susižeidęs atlikėjas, anot M. Berenio, jaučiasi gerai ir tikriausiai neleis traumai sujaukti koncertinių planų.

Sausio viduryje L. Karalius įspūdingai sugrįžo į grupę ŽAS – po aštuonerių metų pertraukos su buvusiais bendražygiais pasirodė M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje.

Tą patį vakarą grupė paskelbė, kad Lino sugrįžimas bus ilgalaikis.

„Tai tiesa. Sulaukėme labai daug įvairių reakcijų – vieni klausytojai džiūgauja, kiti pyksta. Tačiau bet kokia reklama yra gera reklama.

Iškart atsirado daug kvietimų koncertuoti. Pirmieji pasirodymai turėtų vykti jau vasario pabaigoje. Jei Linas dar nebus pasveikęs – nieko baisaus. Jis su mumis kadaise jau yra koncertavęs su ramentais – Airijoje ir Anglijoje. O Bilas vieną vasarą sugipsuota ranka koncertavo. Nieko čia baisaus. Dėl tokios smulkmenos atšaukti koncertus – visiška nesąmonė“, - juokėsi M. Berenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.