Gražuolės D. Anužytės-Kasiulaitienės gyvenime - pokyčiai

„Naujas darbas, nauji žmonės ir nauja šukuosena”, – apie savo gyvenimo permainas prabilo Daiva Anužytė-Kasiulaitienė (34 m.). „Mis Lietuva 1996” nusirėžė plaukus ir paniro į visiškai naują jai sritį – tapo vieno deimantais prekiaujančio salono pardavimų vadove.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Feb 6, 2013, 11:36 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:16 PM

Tituluota gražuolė kol kas dar pratinasi prie naujos šukuosenos, mat iki šiol visada turėjo tik ilgus plaukus. Norėdama atsinaujinti Daiva tik pašviesindavo plaukus ar pakeisdavo kirpčių formą.

„Žavėjausi trumpaplaukėmis. O pati ilgai tam nesiryžau ir padariau tai spontaniškai. Net plaukų stilistė apie mano ketinimą sužinojo tik tada, kai atsisėdau į jos kėdę. Tai buvo tik mano vienos sprendimas”, – pasakojo D. Anužytė-Kasiulaitienė.

Daiva tikisi, kad pokyčiai jai atneš sėkmę. Jai patinka ir naujasis darbas salone „Pietų Afrikos juvelyrika”, nes yra įdomus, dinamiškas.

„Mūsų kolektyvas mažas, todėl man tenka ir prie prekystalio pastovėti, ir gerai pasukti galvą, kur rasti klientų”, – pasakojo D. Anužytė-Kasiulaitienė.

Veiklos jai niekada netrūko. Prieš tai trejus metus moteris rengdavo protų mūšius, vedė televizijos laidą „Didieji pokyčiai”, dalyvavo projekte „Šok su manimi”.

Gražuolė juokiasi, kad kasdien sukiojantis tarp brangakmenių kyla noras ir pačiai jų turėti kuo daugiau. Jos papuošalų dėžutėje yra keletas papuošalų ir su deimantais.

Užsiminusi apie naujus žmones D. Anužytė-Kasiulaitienė skuba užbėgti už akių fantazijoms apie naują vyrą jos gyvenime.

„Mano asmeninis gyvenimas toks, koks ir buvo. Darbas, namai, vaikai”, – mįslingai nutyli D. Anužytė-Kasiulaitienė.

Prieš pusantrų metų Daivos vyras vilnietis verslininkas Petras Kasiulaitis prabilo apie pašlijusius santykius su žmona ir galimas jų skyrybas. Tuomet dvi dukras auginanti sutuoktinių pora buvo kartu pragyvenusi aštuonerius metus. Tačiau kalbos apie skyrybas nurimo.

Gražuolė ir deimantai - populiarus derinys

Su prabangiais papuošalais pradėjo dirbti ir buvusi manekenė, „Mis laikinoji sostinė 2001” Giedrė Rusytė. Ji Niujorke dirba įžymybių pamėgtų deimantų namuose „Nader Kash”, kur padeda klientams išsirinkti dirbinį ar jį susikurti.

Prabangius papuošalus reklamuoja ir manekenė Ditė Antanaitytė. Ji yra juvelyrikos namų „De Grisogono” ambasadorė Lietuvoje.

Manekenė Kristina Tučkutė taip pat turi prabangių papuošalų ambasadorės titulą. Ji yra Šveicarijos kompanijos „Balkis” ambasadorė Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.