Lietuvos garsenybės atskleidė, kokias kūno vietas svajoja patikėti plastikos chirurgams

Dažnas Lietuvos muzikos ir pramogų pasaulio atstovas nėra patenkintas savo išvaizda ir apie trūkumus nesigėdija prabilti garsiai.

Renginio akimirkos.<br>P. Mantautas
Renginio akimirkos.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 8, 2013, 6:13 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:47 AM

Ketvirtadienio vakarą Kauno lofte „Gargaras“ vykusiame klinikos „Grožio chirurgija“ renginyje paaiškėjo, kokios garsenybės slapta trokšta patobulinti savo kūno linijas, padailinti nosį, kojas, panaikinti veido raukšles ar nusiurbti nuo pilvo riebalus.

Ne vienas žinomas žmogus nuo portalo lrytas.lt neslėpė, kad jau spėjo pabuvoti po plastikos chirurgų grožio peiliu.

„Pernai man buvo atlikta nosies pertvaros operacija, plastikos chirurgai šiek tiek pakoregavo ir nosies ilgį. Žinau, kad man labai reikalinga riebalų nusiurbimo operacija, tačiau kol kas jai dar nesiryžtu. Vis tikiu, kad nereikalingą svorį numesiu, kai imsiu laikytis dietos ir sportuoti“, — kalbėjo televizijos laidų vedėjas ir verslininkas Gediminas Juodeika.

Dainininkė Katažina Nemycko prisipažino, kad jos galvoje ilgai sukosi mintis apie nosies dailinimo operaciją. Mergina kartais pasvajodavo ir apie kitų kūno vietų pagražinimą. Nuo šių minčių Katažiną atkalbėjo jos širdies draugas dainininkas ir kompozitorius Deivydas Zvonkus.

„Kai draugui užsiminiau apie plastinę operaciją, jis pasakė, kad jam patinku tokia, kokia esu, ir siūlė nieko nekeisti. Turėdama gražią trumpą nosytę neva tapčiau panaši į tūkstančius niekuo neišsiskiriančių merginų. Tai mane įtikino, todėl minties apie pokyčius atsisakiau“, — tikino K. Nemycko.

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė neslėpė, kad jai ne sykį yra tekę lankytis pas plastikos chirurgus. Jei prireiks, moteris grožio klinikoje lankysis ir toliau. Dainininkė nenorėjo atskleisti, kurios jos kūno vietos yra padailintos skalpelio, tačiau tikino, jog jos krūtys tikrai be silikono.

Komikė Violeta Mičiulienė tvirtino, kad kol kas jai nebuvo atlikta nė viena plastinė operacija, bet jos bet kada gali prireikti.

„Galbūt ateis laikas, kai reikės atjauninti veidą. Žiūrėdama į veidrodį iki šiol tokio poreikio nejaučiu. Tačiau gali atsitikti taip, kad sau nepatiksiu jau po pusmečio“, — neslėpė aktorė.

Baleto šokėjas Nerijus Juška prisipažino, kad apie grožio peilį niekada rimtai negalvojo, bet neatmetė galimybės, kad ateityje po juo gali tekti gulti.

„Veidas dar nesiraukšlėja, riebalų siurbti nėra nuo kur, todėl plastinių operacijų artimiausiu metu neplanuoju. Tačiau dėl to, kad esu scenos žmogus, vėliau plastikos chirurgų paslaugomis gali tekti ir pasinaudoti“, — sakė N. Juška.

Dainininkė Karina Krysko-Skambinė taip pat tikino, kad jos grožis yra natūralus. Moteris neturi nieko prieš plastines operacijas, tačiau mano, kad jos būtinos tiems žmonėms, kurie turi akivaizdžių fizinių trūkumų. Be rimto reikalo operuotis nereikėtų.

Dainininkė Liepa Mondeikaitė atvirai papasakojo, kad svajoja turėti gražesnes kojas. Tačiau iš grožio specialistų išgirdo, kad dailinti linijas jai vertėtų ne grožio klinikoje, bet sporto klube.

Nieko savyje keisti nenorėtų dainininkė, būsimoji milijonieriaus Andriaus Šedžiaus žmona Monika Kvietkutė. Ji tvirtino, kad jaučiasi labai laiminga, todėl ir yra graži. „Laimės suteikia būsimas vyras, todėl man nereikia jokių operacijų“, — kalbėjo M. Kvietkutė.

Žinomi žmonės ne tik atviravo apie savo grožio paslaptis ir troškimus. Jie taip pat turėjo progą išgirsti itin karštas grožio ir sveikatos naujienas iš lofte vienam vakarui įsikūrusios televizijos žinių studijos.

Jas gyvai pristatė šio vakaro žinių vedėjai Jonas Radzevičius ir Natalija Bunkė. Žinių renginio idėja kilo vieno iš trijų klinikos partnerių Vyginto Kaikario žmonos Kristinos Kaikarienės galvoje.

„Kartu su Jurga Anusauskiene ir Aida Januškevičiene, su kurioms įkūriau ryšių su visuomene ir renginių organizavimo agentūrą „Renginių kodas“, sumanėme surengti neįprastą vakarą. Prisiminėme senas žinių laidas, suradome vietą, kur galėtų tilpti visi draugai, bičiuliai, bendraminčiai, ir sukūrėme šventę“, — pasakojo K. Kaikarienė.

„Grožio chirurgijos“ klinikos vadovas Jonas Staikūnas sakė, kad šis vakaras labai simboliškas ir net skirtas tam tikrai sukakčiai paminėti.

Mat prieš dvejus metus prasidėjo atranka į televizijos projektą „Misija grožis“, kuriame šios klinikos meistrai padėjo šou dalyviams kardinaliai pasikeisti ir susigrąžinti pasitikėjimą savimi. „Žmonėms svarbu gera gyvenimo kokybė. Tai rodo augantis pacientų ir operacijų kiekis. Vien pernai mūsų klinikoje buvo atlikta 900 plastinių operacijų. Norime, kad žmonės kuo daugiau sužinotų apie plastikos chirurgų galimybes“, — sakė J. Staikūnas.

Renginio svečiai klausė grupės „Pop ladies“ dainų, stebėjo N. Juškos ir primabalerinos Olgos Konošenko pasirodymą. Vakaro pabaigoje skulptorius Mindaugas Tandzegolskis iš ledo luito pagamino grožio simbolį. Svečiams parodytas ir pirotechnikos šou.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.