Aukcione krepšininko A. Macijausko žmonos Viktorijos vestuvinė suknelė nesudomino nuotakų

Prieš trejus metus aukso žiedus su garsiu krepšininku Arvydu Macijausku sumainiusi Viktorija Macijauskienė aukcione paaukojo savo vestuvinę suknelę. Ne šiaip sau, o vardan kilnaus tikslo. Visi aukciono metu už suknelę gauti pinigai turėjo nukeliauti į Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namus.

V. Macijauskienės vestuvinė suknelė būsimoms nuotakoms atrodė per brangi.<br>J. Stacevičius
V. Macijauskienės vestuvinė suknelė būsimoms nuotakoms atrodė per brangi.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2013, 10:35 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:28 AM

Pradinė V. Macijauskienės suknelės kaina, kurią jai didžiai dienai sukūrė dizainerė Ramunė Piekautaitė, siekė 3, 5 tūkst. litų.

Būsimos nuotakos viešbutyje „Radissom Blu Hotel Lietuva“ vykusiame aukcione nenoriai varžėsi dėl žinomai moteriai priklausančio šventinio apdaro.

Neatsirado nei vienos damos, kuri būtų išdrįsusi nepagailėti 3, 5 tūkst. litų už V. Macijauskienės suknelę. Aukciono vedėjas vylėsi, kad kitame aukcione ji bus tikrai parduoda. 

Viktorijos suknelė - baltos spalvos, subtili, neperkrauta detalėmis. Atidengia pečius ir išryškina liemenį. 

„Nors prieš tai savo vestuvinės suknelės parduoti neplanavau, tačiau sulaukusi pasiūlymo dalyvauti specialiame aukcione ir taip prisidėti prie problemų turinčių vaikučių gerovės, apsidžiaugiau ir nedvejodama sutikau“, – aukciono organizatoriams sakė V. Macijauskienė.

Viktorija tikino, kad atiduoti suknelę jai visiškai negaila, kadangi ji į tai žiūri iš praktinės pusės.

„Aš juk niekada neturėsiu progos ją užsivilkti antrą kartą, o apie pačią tuoktuvių ceremoniją man ir mano artimiesiems primena ir primins nuotraukos bei vaizdo įrašai. Kalbant apie tradiciją suknelę saugoti ir vieną nuostabią dieną perduoti savo dukrai, laikausi nuomonės, kad yra daug svarbesnių dvasinių dalykų nei suknelė, kuriuos mama turėtų perduoti savo vaikams“, – įsitikinusi antrojo kūdikio besilaukianti V. Macijauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.