Smuikininkė keturių mėnesių kūdikį nešasi ir į koncertus

LRT televizijoje prieš konkurso „Auksinis balsas“ pirmos laidos įrašą galima buvo pamatyti, kaip tarp repetuojančių orkestro muzikantų stovinčiame lopšyje ramiai žaidžia kūdikis.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Feb 9, 2013, 3:51 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:51 AM

Jo visiškai netrikdė nei beveik keturiasdešimties instrumentų garsai, nei prieš įrašą karštligiškai po studiją zujantys dekoracijų statytojai.

„Sausio 19-ąją Justui sukako keturi mėnesiai, — paaiškino kūdikio motina smuikininkė Barbora Domarkaitė. — Jis dar prieš gimdamas priprato prie orkestro garsų. Todėl ir dabar į juos reaguoja ramiai.“

Vaiko priežiūros atostogose esanti moteris juokėsi, kad per laidos įrašą pagroti sutiko tik todėl, kad jos vyras orkestro violončelininkas Jonas Armonas nesijaustų vienišas.

Įrašo metu Justas buvo įkurdintas persirengimo kambaryje. „Šiaip jis galėjo ir toliau tyliai leisti laiką tarp orkestro muzikantų, tačiau jeigu kuris dainininkas ar muzikantas būtų nepataikęs į natą, Justas būtų ėmęs garsiai reikšti nepasitenkinimą“, — juokėsi J.Armonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.