E. Daukšienės dukra Solveta debiutavo Vienos pokylyje

„Et, nesitikėjau būti atpažinta“, - prisipažino Vienos pokylyje debiutavusi vilnietė Solveta Bružaitė (21 m.). Daili tamsiaplaukė visuomenei geriau žinoma kaip ponios Eiridos Daukšienės dukra. Pasipuošusi balta vakarine suknele mergina prisijungė prie Vienos pokylio Jaunimo komiteto ir valso šokiu pradėjo renginio iškilmes.

Vienturtę E. Daukšienės dukrą Vilniaus rotušėje vykusiame pokylyje atlydėjo jos šokių partneris Martynas. Vaikinas patikino, kad jiedu ne mylimieji. „Solvetos vaikinu tapau tik šiam vakarui“, - nusijuokė smokingu pasipuošęs Martynas.<br>V. Ščiavinskas
Vienturtę E. Daukšienės dukrą Vilniaus rotušėje vykusiame pokylyje atlydėjo jos šokių partneris Martynas. Vaikinas patikino, kad jiedu ne mylimieji. „Solvetos vaikinu tapau tik šiam vakarui“, - nusijuokė smokingu pasipuošęs Martynas.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 12, 2013, 4:43 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:14 AM

Vienturtę E. Daukšienės dukrą Vilniaus rotušėje vykusiame pokylyje atlydėjo jos šokių partneris Martynas. Vaikinas patikino, kad jiedu ne mylimieji. „Solvetos vaikinu tapau tik šiam vakarui“, - nusijuokė smokingu pasipuošęs Martynas.

Merginos mama Eirida su vyru, politiku Kęstučiu Daukšiu labdaros renginyje nepasirodė.

Portalui lrytas.lt S. Bružaitė pasakojo, kad dalyvauti Vienos pokylyje susigundė dėl to, kad mūsų šalyje mažai renginių, kuriuose galėtum šokti balinius šokius ir tikslingai praleisti laiką.

Vienos pokylis labai gražus renginys. Pagalvojau, kodėl neprisidėjus ir man? Juk surinktos lėšos skiriamos labdarai“, - kalbėjo mergina, kuriai dalyvavimas Vienos pokylyje kartu su partneriu atsiėjo 100 litų. Šie pinigai, kaip ir kitų svečių, nukeliavo į bendrą labdaros fondą.

Nors Vilniaus rotušėje vykusiame austriškų šokių vakare Solveta dalyvavo pirmą kartą, ant šokių parketo mergina nėra naujokė. Ji jau ne vienerius metus šoka sportinius šokius. Tiesa, mėgėjiškai. Prie profesionalų mergina savęs nepriskiria. „Šoku su pertraukomis. Nėra lengva rasti gerą šokių partnerį. Šiuo metu abu su Martynu kaip tik ieškome šokių studijos, kurioje galėtume lavinti judesius ir toliau tobulėti“, - portalui lrytas.lt pasakojo S. Bružaitė.

Solveta atviravo - rotušėje ją kaustė nerimas, nors šokių aikštelėje ji jaučiasi puikiai. Mergina šypsodamasi sakė, kad iš jaudulio sumaišė ir vieną kitą žingsnelį, tačiau vakarui įsibėgėjus pokylio debiutantė apsiprato ir sukdamasi valso ritmu jautėsi vis geriau.

„Dvi savaites prieš pokylio pradžią intensyviai repetavome. Sudėtinga tikrai nebuvo, todėl ir niekada nešokę mergina ar vaikinas nesunkiai išmoks tai padaryti“, - įsitikinusi Solveta.

Jaunimo komitetui priklausantys pokylio svečiai paiso aprangos kodo. Merginos privalo vilkėti baltas vakarines sukneles, siekiančius batelius. Pastarieji turi būti baltos spalvos ir klasikinio stiliaus. Pageidautinos alkūnes ar pečius siekiančios ilgos pirštinės. Vaikinams tenka siūdintis juodus smokingus arba frakus. Prie jų atitinkamai reikia derinti juodą arba baltą peteliškę bei tokios pačios spalvos klasikinius batus.

„Suknelės paieškos išties užtruko. Dairiausi jos ne tik parduotuvėse, bet ir dizainerių salonuose. Galiausiai nusprendžiau ją pasisiūti, nes nemažai man matytų suknelių buvo su šleifu, o esant Vienos pokylyje su tokia suknia būtų sudėtinga šokti. Juk ėjau ten ne šampano gurkšnoti. Pasibaigus renginiui ketinu ją pasilikti ir toliau dėvėti. Galbūt tik šiek tiek patrumpinsiu“, - kalbėjo Solveta.

Šventinį makiažą ir sukeltų plaukų šukuoseną merginai padarė profesionalai grožio salone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.