Grupės „Kitokios“ narės: „Nuo meilės vaistų nenusipirksi“

Paspjaudyti ir užpilti cukrumi. Taip piktokai pajuokauja tos, kurių paklausia, ką dovanos mylimajam Valentino dienos proga. Visai kitaip mano muzikos grupės „Kitokios“ merginos - Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė, Oksana Sklėriūtė ir Renata Klimaitytė. Merginos net susiorganizavo fotosesiją - kad pažaisti nuotakas ir pradžiuginti kitų akį. Galbūt kažkuri iš jų net išgirs lemtingą klausimą, ar pasiruošusi padovanoti savo širdį ir ranką.

Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Kaika

2013-02-12 16:34, atnaujinta 2018-03-12 02:14

Pavyzdžiui, Oksanai nesvarbu, ką ji pati gaus nuo mylimojo dovanų - svarbu, kad tai būtų nuoširdu.

Indrė jau yra sugalvojusi, kaip nustebins mylimąjį, tačiau tai palieka paslaptyje.

Renata dūsauja, kad dar nėra gavusi įsimintinos dovanos per Valentino dieną. „Jei tai materialus daiktas - turėtų būti unikalus. O jei įvykis - tai sužadėtuvės arba žinia, kad laukiesi kūdikio“, - drąsiai svajojo mergina.

Ramiai ant žemės jaučiais Greta - ji trejus metus draugauja su vaikinu, o šventinę dieną, kuri kaip tik sutampa su jų draugystės pradžia, pasilepinsi SPA procedūromis.

Ką jaunos, gražios ir dainuojančios patartų draugei, jei ši stengtųsi išgyti nuo nelaimingos meilės?

Renata: „Nuo meilės vaistų nenusipirksi. Laikas, darbas, dėmesio sutelkimas į kitus reiškinius gydo žaizdas. Reikia tarti: Sveikas mano naujas gyvenime, daugiau nebesikankinsiu, nebeliūdėsiu, spindėsiu. Kai kurie neturi mamos per Motinos dieną arba tėčio per Tėvo dieną, taigi patarčiau nesureikšminti, jei tądien neturi, kam padėti galvą ant peties. Vienišiams patarčiau aplankyti ir priminti savo šeimos nariams, kad juos mylite.“

Oksana: „Turbūt tik vienas iš tūkstančio nėra patyręs nelaimingos meiles. Net sakoma, kad pirmoji meilė turi būti nelaiminga. Žmogus yra stiprus sutvėrimas - gali atlaikyti karus, audras, išgyventi bado laikotarpį, todėl tikrai sudužusią širdį suklijuoti įmanoma. Kiekvienai sudaužytai širdžiai tai - neišsemiama gyvenimo patirtis, kuri moko pažvelgti į pačią meilę kitaip.

Fotosesijos metu merginos matavosi dizainerės Veros Wang sukneles iš salono „R“. Šios garsios kūrėjos suknelėmis dabinosi tokios garsnenybės kaip Jennifer Lopez, Sharon Stone, Victoria Beckham.

G. Lebedeva ir O. Sklėriūtė pirmą kartą matavosi vestuvines sukneles. Veros Wang kurtos patiko, bet savąsias merginos įsivaizduoja kitaip. Oksana net mano, kad norėtų kur kas seksualesnės, kad išrinktasis negalėtų akių atitraukti.

O štai Renata Klimaitytė tekėjo jau du kartus. Ir šventai tiki prietaru, kad tokio apdaro iki vestuvių nereikia nei vilktis be rimtos priežasties, nei kam nors rodyti. Kol kas trečią kartą ji tekėti nesiruošia, bet šilta buvo ant dūšios matant, kaip krykštavo vestuvines sukneles besimatavusios kolegės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.