Vidumi pasikeitusi I. Kazlauskaitė pakeitė ir įvaizdį

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, dar visai neseniai ant parketo besisukusi su šokių partneriu Ovidijumi Andriekumi, susikoncentravo ties muzikantės karjera. Pirmas žingsnis – Ingridos naujo įvaizdžio kūrimas.

Nauja patirtis leido Ingridai subręsti kaip asmenybei. Būtent todėl ji norėjo pakeisti ir savo įvaizdį, parodyti save iš kitokios perspektyvos.<br>V. Kuhlins
Nauja patirtis leido Ingridai subręsti kaip asmenybei. Būtent todėl ji norėjo pakeisti ir savo įvaizdį, parodyti save iš kitokios perspektyvos.<br>V. Kuhlins
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 11:14 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:37 AM

Dainininkė tikino, kad po šokių projekto „Kviečiu šokti“ ji pasikeitė savo vidumi. Nauja patirtis leido jai subręsti kaip asmenybei. Būtent todėl ji norėjo pakeisti ir savo įvaizdį, parodyti save iš kitokios perspektyvos.

„Ši fotosesija – tai pirmasis mano darbas šių metų pradžioje. Po šokių projekto norėjosi atsigriebti savo kūrybinėje veikloje, sukurti skirtingus įvaizdžius, kurie atspindėtų dabartinę mane“, – sakė I. Kazlauskaitė.

Ingridos įvaizdžiu pasirūpino projekto „ŠarkA“ rūbų dizainerė Fausta Šarkūnaitė. Tiesa, dizainerė I. Kazlauskaitei pasiūlė tik baltą ir juodą apdarus ir prie jų priderintus auksinius papuošalus bei tokios pačios spalvos batus. Violetinį kostiumą dainininkė pasirinko pati – tai jos mėgstamiausias kostiumas iš šokių projekto.

Ši fotosesija ne tik naujo Ingridos įvaizdžio kūrimo dalis. Buvo filmuojamas pasiruošimas fotosesijai ir jos eiga. Šie kadrai, anot I. Kazlauskaitės, bus panaudoti naujame vaizdo klipe. Kokiai dainai Ingrida kuria klipą, dainininkė nepanoro atskleisti. Ji pažymėjo, kad filmavimo darbai vyksta po truputį, nes kūrybinė komanda nori pasiekti kūrybišką rezultatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?