B. Nicholson grįžta gyventi į Lietuvą

Žurnalistė Beata Nicholson nusprendė grįžti gyventi į Lietuvą. Kartu su ja į Vilnių persikrausto ir šiuo metu Londone gyvenanti jos šeima - vyras Tomas bei du vaikai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 12:23 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:39 PM

Mintis grįžti į Lietuvą Beatai kilo dar praėjusią vasarą. Moteris savo internetiniame tinklaraštyje pasakoja, kad keliaudami su šeima iš Velso į Londoną daug kalbėjosi ir suprato, kad nori gyventi būtent Lietuvoje.

„Nusprendėm, kad reikia nebijoti naujų dalykų, kad mums visiems tai bus nuotykis ir aplinkos pakeitimas, ir jei nepadarysim to dabar, tai nežinia, kada bus tinkamas laikas“, - rašo savo internetiniame puslapyje B. Nicholson.

Moteris sako, kad labiausiai jų sprendimą palaikė jos vyro Tomo motina.

„Ji mano, kad visiems šis pokytis bus į naudą ir pažadėjo su malonumu atskristi mūsų lankyti. Štai ir viskas, gyvenimas yra vienas ir gražus. Čia kaip diskotekoje ar šokiuose, gali stovėti prie sienos ir laukti, kol tave pakvies šokti, o gali pats eiti ir išbandyti visus tau patinkančius judesius be jokių raginimų“, - pasakoja žurnalistė.

Tomas savo verslą prižiūrės per atstumą.

„Jis tikrai neketina Lietuvoje namuose sėdėti ir megzti. Dabar jau jis periodiškai skraidys į Londoną savo darbų dirbti, o aš į Londoną skrisiu taip, kaip visus dešimt metų skraidžiau į Vilnių, tik gal ne kas mėnesį, bet kartą per kokius du ar tris mėnesius tai tikrai, nes aš labai pasiilgsiu Londono ir savo Londono draugių“, - teigia B. Nicholson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas