Pirmajame bendrame interviu A. Ditkovskytė ir A. Čadovas paaiškino, kodėl buvo išsiskyrę

Žinia apie gražiausios Rusijos aktorių poros Agnijos Ditkovskytės (24

Agnijos Ditkovskytės ir Aleksejaus Čadovo vestuves daugeliui buvo netikėta.<br>"Twitter.com"
Agnijos Ditkovskytės ir Aleksejaus Čadovo vestuves daugeliui buvo netikėta.<br>"Twitter.com"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 3:29 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:14 PM

Poros vestuvės, kurios įvyko praėjusių metų rugpjūčio 24 dieną, buvo slaptos. Į jas A. Ditkovskytė ir A. Čadovas pakvietė tik artimiausius žmones, o šventinis vakarėlis buvo surengtas viename elitinių Pamaskvės restoranų.

Į povestuvinę kelionę - Balio salą pora išvyko tik dabar. Iš šiame nepaprasto grožio kampelyje Agnija ir Aleksejus davė interviu, kuriame atvirai papasakojo apie vestuves.

Pora kalbėjo ir apie tuos trejus metus, kai jie buvo išsiskyrę. Kodėl? „Mūsų pažiūros pradėjo skirtis. Aleksejui reikėjo vieno, o man, kaip tada atrodė, visiškai ko kito“, - išsiskyrimo priežastį aiškino Agnija.

Aleksejus prisipažino: „Anuomet man buvo svarbu suvokti, kaip sukurtas pasaulis, kuriame gyvenu. Aš ir Agnija buvome pernelyg jauni, kuomet pradėjome gyventi kaip šeima. Tam tiesiog nebuvome subrendę, nemokėjome nusileisti vienas kitam. Mūsų santykiai anuomet buvo vaikiška dviejų, gyvenimiškos patirties neturinčių žmonių santuoka.“

Sprendimą išsiskirti priėmė abu. Po to jie keletą kartų buvo susitikę kino renginiuose, filmavimo aikštelėse, per vakarėlius, - ir pradėjo bendrauti. Viskas pasikeitė tuomet, kai Agnija ir Aleksejus pradėjo vaidinti viename filme.

Pasak Aleksejaus, tuomet jis ir nusprendė: užtenka išsidirbinėti! Agnija - man skirta moteris! Ir 24 valandas kartu praleidusi pora nusprendė susituokti.

„Suprantu, kad tai skamba banaliai, bet mes - dvi nedalomos visumos dalelės. Jaučiu, kad Aleksejus toks kaip aš. Būdama šalia jo galiu būti savimi“, - sakė A. Ditkovskytė.

Aleksejus Čadovas pridūrė: „Taip, Agnija - man skirtas žmogus. Tikiu, kad rimtų konfliktų tarp mūsų nebebus, nes suaugome ir išmokome suprasti vienas kitą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.