Šokėjo D. Vėželio dovana mylimajai — ryškiai raudonas automobilis

Europos ir pasaulio klasikinių šokių čempionas 32 metų Donatas Vėželis savo mylimąją ir šokių partnerę Liną Chatkevičiūtę šiemet per šv. Valentino dieną smarkiai nustebino.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 14, 2013, 7:58 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:41 PM

Meilės dieną kaunietis išrinktajai padovanojo automobilį „Alfa Romeo Mitto“. Apynaujis automobilis — ryškiai raudonos spalvos, todėl D. Vėželis nutarė, jog Valentino diena — puiki proga jį įteikti.

„Norėjau padaryti Linai staigmeną ir apie jį iš anksto net neužsiminti. Tačiau ji netyčia išgirdo, kai prieš keletą dienų telefonu kalbėjau dėl automobilio dokumentų tvarkymo“, — sakė D. Vėželis.

Anksčiau šokėjas mylimai moteriai vasario 14—ąją dažniausiai įteikdavo gėlių ir simbolinę dovaną. Tradiciškai pora kartu pavakarieniaudavo restorane ar namuose.„Esu maloniai nustebinta. Gauti dovaną labai smagu, bet, mano manymu, svarbiausia tą dieną jausti, kad esu mylima ir šalia turiu mylimą žmogų. Didesnės laimės, kaip prisiglausti, apsikabinti ir pasikeisti šiltais gražiais žodžiais, negali būti“, — kalbėjo 32 metų L. Chatkevičiūtė.

Ji savo mylimajam didelių dovanų meilės dienos proga nežada, tačiau šį vakarą D. Vėželis gali tikėtis gyvenimo draugės paruoštų ypatingų skanėstų ir jaukaus vakaro namuose prie židinio. 17 metų drauge esantys šokėjai prisiminė, jog smagiausia Valentino diena būdavo mokykloje, kai nuo ankstaus ryto kone visi mokiniai ir mokytojai vaikščiodavo nuo galvos iki kojų aplipdyti širdelėmis, o vakare vykdavo meilės dienos vakarėliai.

„Valentino diena buvo puiki proga nusiųsti laiškelį meilės paštu tam, kuris patinka. Paštas kaskart būdavo prigrūstas laiškų. Dabar visa tai prilyginu smagiam vaikiškam žaidimui“, — pasakojo L. Chatkevičiūtė.

Per šią Valentino dieną šokėjai taip pat gavo ne vieną raudoną širdelės formos balioną. Juos porai įteikė šokių mokyklos, kuriai jie vadovauja, mokiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.