Antrą kartą vedė buvęs verslininkės I. Marozienės vyras Vaidotas

Verslininkės Irenos Marozienės buvęs vyras Vaidotas Marozas (56 m.) ryžosi antrą kartą sumainyti aukso žiedus. Išsiskyręs su pirmąja žmona Vaidotas Vilniaus santuokų rūmuose vedė mylimąją Vaivą Papečkienę (35 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:29 PM

Jaunikis pamatęs fotografus atrodė kiek nustebęs, tačiau abu su būsima žmona šypsojosi ir nesislapstė nuo fotoblyksčių.

Pora iki tuoktuvių draugavo ne vienerius metus, o 2011 metais jiedu susilaukė bendro kūdikio – sūnaus Vytauto.

Moteris su buvusiu sostinės naktinio klubo „Geležinis vilkas” ir restorano „Amatininkų užeiga” savininku susipažino žygyje prie Aukštaitijos ežerų.

Vaidą ir Vaivą, vadovaujančią kraštovaizdžio kūrimo įmonei „Vaivos sodai”, nuo pirmosios pažinties dienos lydi ne tik domėjimasis žygiais gamtoje, šalies istorija, bet ir kraštovaizdžio kūrimas.

Pastaruoju metu poros veikla labai susipynusi – moteris iki kūdikio gimimo padėdavo vyrui rengti keliones visureigiais, o jis jai – kurti kraštovaizdžio projektus.

Pobūviuose dažnai besilankančios verslininkės I. Marozienės ir V. Marozo santuoka oficialiai nutraukta 2009-ųjų pabaigoje. Skyrybų iniciatorė buvo ponia Irena.

„Lietuvos ryto“ priedui „Gyvenimo būdas“ moteris yra prisipažinusi, kad ilgai kentėjo vyro neištikimybę. „Daug metų kentėjau vyro neištikimybę. Skyryboms pribrendau ne iškart. Ilgai svarsčiau ir dvejojau“, - pasakojo I. Marozienė. Irena ir Vaidas po vienu stogu išgyveno dvidešimt šešerius metus.

Irena tuomečiam vyrui Vaidotui iškėlė ultimatumą, kad jeigu dar nors vieną kartą jį aptiks svetimoteriaujantį, daugiau neatleis.

„Jis prisiekė pasitaisyti“, - prisimena I. Marozienė.

Tąsyk Irena ne tik jau kurį kartą patikėjo vyro pažadais, bet, norėdama jaustis finansiškai saugi, pasiūlė Vaidui pasirašyti vedybų sutartį ir pasidalinti verslą ir šeimos turtą. V. Marozas sutiko.

Poros sprendimas pasirašyti vedybų sutartį, pragyvenus santuokoje ketvirtį amžiaus, daug kam buvo netikėtas. Bet sutuoktiniai neviešino tikrųjų tokio poelgio priežasčių.

„Gyvenimas įvairus, jame gali visko nutikti. Vedybų sutartis apdraudžia nuo netikėtumų.

Ją sudarėme, kad neprarastume to, ką abu per daugelį metų sukūrėme“, - prieš kelerius metus paslaptingai kalbėjo I. Marozienė.

Moteris mano, kad Vaidas, lengva ranka pasirašęs vedybų sutartį ir pažadėjęs nebelaužyti santuokinės ištikimybės, tikėjo savimi ir nuoširdžiai bandė išsaugoti šeimą.

„Mačiau, kad jis stengėsi elgtis padoriai ir kurį laiką nesidairė į svetimas moteris. Bet neišlaikė. Tikriausiai tai - nepagydoma“, - karčiai šyptelėjo moteris.

Kai V. Marozas vėl pasidavė pagundoms, Irena nusprendė skirtis.

Tuometis milijonierius V. Marozas pagal vedybų sutarties sąlygas neteko daug turto. Jis pasitraukė iš šeimos verslo ir greitai pajuto pinigų stygių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.