Prieš romantišką vakarienę Skambinai dairėsi naujų drabužių

Valentino dienos vakarą ne visi pramogų pasaulio atstovai koncertavo ar romantiškai laiką leido mylimųjų glėbyje. Nemažai jų susirinko pasižvalgyti į pasaulyje žinomo prekės ženklo „Guess“ drabužius.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 15, 2013, 7:41 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:29 PM

Jais nuo ketvirtadienio prekiaujama naujai atidarytoje parduotuvėje Kauno „Akropolyje“.

Prabangių drabužių parduotuvės atidaryme svečiavosi šokėjas Saulius Skambinas su žmona dainininke Karino Krysko-Skambine. Pora tvirtino, kad šiemet per Valentino dieną neturi koncertų, todėl vakarą gali leisti kartu.

„Pasidairysime po parduotuvę. Jeigu rasime ką nors tinkamo, būtinai įsigysime. Mano akys krypsta į laikrodžius, Karinos — į stilingus drabužius“, — neslėpė S. Skambinas.

Po vakarėlio sutuoktiniai žadėjo vykti romantiškos vakarienės dviese.

Renginyje pasirodė ir kaunietis verslininkas Ugnius Kiguolis, kuris vos prieš kelias valandas stovėjo prieš teismą Kaune. Vyras kaltinamas suklastoto dokumento panaudojimu ir sukčiavimu. Į teisėsaugininkų nemalonę jis pateko dėl galimai padarytų pažeidimų įteisinant šalia jo namų, ant valstybinės žemės atsiradusius statinius.

Su žmona Jurgita į parduotuvės atidarymą atvykęs U. Kiguolis su kitais vakarėlio svečiais beveik nebendravo. Apžiūrėjusi drabužius ir aksesuarus pora ilgai neužsibuvo.

Parduotuvės atidaryme taip pat buvo galima sutikti radijo laidų ir renginių vedėją Joną Nainį-Jovanį, renginių organizatorę Kristiną Kaikarienę su vyru plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu.

Naujos parduotuvės atidarymo nepraleido ir tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė, kuri atvyko su bičiule kosmetologe Aušra Šleiniene.

D. Martinėlė neatsispyrė pagundai pasimatuoti naujų stilingų drabužių ir kaskart mielai pozavo prieš fotoobjektyvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.