Atstumtas D. Martinėlės mylimasis: „Ji vyrus išnaudoja ir spiria lauk“

Prieš Valentino dieną buvo skelbiama, kad floristo Modesto Vasiliausko sukurtą karūną iš 3 tūkst. hiacintų žiedų ant galvos užsidės tarptautinių ryšių eksperte prisistatanti kaunietė Daina Martinėlė.

Prieš tapdama Martinėle, Diana nešiojo buvusio vyro pavardę ir buvo Martinėlienė.<br>T. Bauras
Prieš tapdama Martinėle, Diana nešiojo buvusio vyro pavardę ir buvo Martinėlienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 17, 2013, 12:03 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:00 PM

Tačiau likus vos kelioms dienoms iki šventės 37 metų moteris netikėtai atsisakė tapti modeliu. Floristui ji paaiškino, jog metalinis karkasas, ant kurio bus kuriama gėlių karūna, ir daugybė smeigtukų neva pakenks jos ilgiems plaukams. M. Vasiliauskui teko skubiai ieškoti kitos hiacintų karūną demonstruoti sutiksiančios merginos.

Tikrąją D. Martinėlės atsisakymo tapti modeliu priežastį įvardijo buvęs jos mylimasis keturiasdešimtmetis Linas (vardas portalo lrytas.lt redakcijai žinomas, bet pakeistas).

Valentino dienos vakarą vyras pasirodė restorano, kuriame buvo gaminama rekordinio dydžio gėlių karūna, šventinėje programoje.

Jis įsitikinęs, kad apie tai sužinojusi D. Martinėlė pakeitė planus, nes nenorėjo susidurti su buvusiu širdies draugu, kurio sąskaita prieš daugybę metų sugebėjo pasipelnyti. „Sužinojusi, kad vienoje scenoje teks su manimi susidurti akis į akį, ji tikriausiai pabūgo. Kitaip negaliu paaiškinti, kodėl bet kokia kaina dėmesio trokštanti moteris atsisakytų galimybės dar kartą patekti į žiniasklaidą. Kalbos apie plaukus yra tik pretekstas“, — tvirtino Linas.

Vyras pasakojo, kad daugiau nei prieš dešimtmetį su tuomet niekam nežinoma Diana susipažino radęs jos skelbimą pažinčių svetainėje. Kaunietė skelbime rašė, kad ieško vyro, kuris turi automobilį. „Man automobilis — tiesiog susisiekimo priemonė, todėl nieko blogo apie skelbimą parašiusią moterį nepagalvojau. Koks gi tikras vyras be automobilio?“, — klausė Linas.

Vyras skelbimo autorę netruko pakviesti į pasimatymą prie Centrinio pašto Kaune. Linas ligi šiol nepamiršo Laisvės alėja atžingsniavusios šviesiaplaukės gražuolės. „Tuomet ji buvo visiškai nepanaši į moterį, kurią dabar matome televizijos ekranuose ar žurnalų puslapiuose. Jos plaukai buvo gerokai trumpesni, o kūno formos ne tokios įspūdingos. Žinoma, tada ji mane sužavėjo natūraliu grožiu ir jaunyste. Kitaip būčiau į ją nežiūrėjęs“, — pasakojo vyras.

Lino pažintis su mažametį sūnų auginusia išsiskyrusia moterimi, kuri prieš tapdama Martinėle, nešiojo buvusio vyro pavardę ir buvo Martinėlienė, išaugo į draugystę ir meilę.

Trisdešimtmetis vyras su trejais metais jaunesne išrinktąja apsigyveno erdviame jos tėvų name Aleksote. Jis neslėpė, jog su Diana kūrė ateities planus ir net buvo pasiruošęs ją vesti. Tik vėliau Linas įsitikino, kad moteriai jo reikėjo ne kaip draugo ir vyro, bet kaip pinigų šaltinio. Kaunietis buvo finansiškai apsirūpinęs. Jis turėjo aukštąjį išsilavinimą, darbą. Be to, pinigų nuolat prisidurdavo iš pasirodymų scenoje. Vyras vedė renginius, grojo ir dainavo.

Kaunietis tvirtino investavęs ne mažiau šimtą tūkstančių litų į namo dalies, kuriame planavo gyventi su Diana, įrengimą. Jis taip pat padėjo mylimosios tėvams ūkyje.

D. Martinėlės tėvas Vidas Juodsnukis — Lietuvos šeimos ūkinininkų sąjungos, dalyvaujančios Lietuvos žemės ūkio rūmų veikloje, vadovas. Jis taip pat yra Lietuvos braškių augintojų draugijos pirmininkas. „Tėvai turėjo didelius braškynus, todėl daug padėjau jiems skinti ir pardavinėti braškes turguje. Diana taip pat dažnai būdavo kartu“, — prisiminė Linas.

Vyras sakė, kad maždaug po trejų metų bendro gyvenimo Diana vyrui pareiškė, kad su juo nenori nei būti drauge, nei už jo tekėti. „Ši žinia sutapo su ką tik baigtu namo remontu. Diana staigiai pasikeitė ir tapo visai kitu žmogumi“, — pasakojo vyras.

Linas tuomet pareikalavo grąžinti į namą investuotus pinigus, tačiau buvo išspirtas lauk. Iš buvusios mylimosios jis neatgavo nė cento.

Vyras mano, jog vyrų, kuriais pasinaudojo ir vėliau atstūmė, D. Martinėlė yra turėjusi ne vieną. Atskleisti tikrojo savo vardo ir pavardės vyras nenorėjo dėl dabartinės savo šeimos. Neseniai jis sutiko jį mylinčią moterį, ją vedė ir susilaukė atžalos.

Iš žurnalistų išgirdusi apie Lino skleidžiamas kalbas D. Martinėlė labai nustebo. „Kažkoks absurdas. Bendravome prieš daugybę metų, tačiau visų smulkmenų jau neprisimenu. Bet tai, ką jis pasakoja — visiškas melas ir šmeižtas. Kaip jam liežuvis apsiverčia?“, — klausė kaunietė.

Moteris patvirtino, kad Meilės dienos renginyje dalyvauti atsisakė dėl to, kad norėjo išsaugoti sveikus plaukus. Be to, tą vakarą ji norėjo leisti su mylimu žmogumi, o būti viešame renginyje. Šiuo metu Dianos draugas - verslininkas Edvinas Valickas. Pora kartu jau 6 metus.

D. Martinėlė sakė, kad jai niekada nereikėjo ieškoti turtingų vyrų, kurie įrenginėtų namus ar ją išlaikytų. „Tikrai nesu kokia vargšė. Mano tėvai visą gyvenimą daug dirbo ir uždirbo. Dirbu ir pati, todėl pinigų stygiumi nesiskundžiu“, — teigė moteris.

Kaunietė mano, kad toks jos buvusio draugo viešas pareiškimas yra atstumto vyro pyktis ir pamazgų pylimas. Moterį stebina, kad buvęs draugas apskritai nutarė atsiverti žurnalistams. D. Martinėlė mano, kad taip jis daro sau reklamą.„Kol nebuvau žinoma, viešai paskalų niekas neskleidė. Dabar jis turbūt nori išgarsėti dėl to, kad kažkada mane pažinojo“, — sakė kaunietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.