Gimtadienį švenčiantis R. Skaisgirys: „Didžiausią dovaną gavau jau prieš šešias savaites“

Vasario viduryje praūžusi šv. Valentino diena, vėliau – Vasario 16-oji žinomam televizijos prodiuseriui Rolandui Skaisgiriui – ne vienintelės mėnesio šventės. Linksmybių šurmulį kasmet pratęsia dar viena proga – vasario 19 diena jo kalendoriuje apibraukta kaip išskirtinė. Gimtadienis!

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Feb 20, 2013, 12:29 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:48 PM

Nuo pat ryto netylantis telefonas ir vienas po kito į pašto dėžutę plaukiantys sveikinimai. Tačiau antradienį 43-iąją sukaktį minintis pramogų pasaulio atstovas šios šventės nesureikšmina.

„Malonu sulaukti dėmesio, tačiau ką čia švęsti? Senatvę? Valstybė pavojuje, o jūs norit, kad aš švęsčiau gimtadienį“, – juokėsi R. Skaisgirys. Pasak jo, kiekviena diena gali būti didelė proga ką nors minėti – viskas priklauso nuo požiūrio.

Tačiau šiemet vasario 19-oji jam daug emocijų nekelia. „Diena, kaip diena“, – užsiminė televizijos prodiuseris. Gimtadienio planų R. Skaisgirys kol kas neturi, tačiau, kaip pats sako, viskas gali pasikeisti paskutinę minutę. „Aš – nuotaikos žmogus. Galbūt po kelių valandų persigalvosiu ir pasikviesiu draugų švęsti kartu. Visi geriausi dalykai vyksta spontaniškai“, – linksmai svarstė jis.

Paklaustas, ar jau spėjo jį kaip nors ypatingai nustebinti šeimos nariai ir bičiuliai, R. Skaisgirys net negalvojęs atsakė, kad didžiausia dovana jam buvo prieš šešias savaites gimęs sūnus Atas. „Po tokios dovanos visos kitos nublanksta. Esu labai laimingas“, – pasakojo jis.

Šiuo metu žinomas prodiuseris gyvena tėvystės rūpesčiais. Pasak jo, sausio pradžioje gimęs mažylis reikalauja daug dėmesio, o jo auginimas – pastangų. Gimus vaikui šeimoje atsiranda kitos vertybės, tenka pakoreguoti gyvenimo būdą. Tačiau būti tėčiu R. Skaisgiriui kol kas, atrodo, sekasi puikiai. „Galvojau, kad nesusitvarkysiu, tačiau viskas sekasi labai gerai“, – šypsodamasis kalbėjo jis.

R. Skaisgirys džiaugiasi, kad jo mylimoji Vaida Poderytė šiuo metu atrodo nuostabiai, jau vaikšto į paskaitas ir po truputį pradeda dirbti. „Nors esu tradicinės šeimos šalininkas, kurioje vyras yra tik pagalbininkas, tačiau man patinka, kad ji aktyvi“, – teigė jis.

O aktyvumu nesiskundžia ir visa šeima. Dinamišką gyvenimo būdą mėgstantis R. Skaisgirys prasitarė, kad jau planuoja tolimesnę kelionę su mylimąja ir sūnumi, tačiau kokia kryptimi – kol kas neišduoda. Ar ši kelionė bus susijusi su gimtadienio švente – taip pat neaišku, tačiau jauna šeima jau rengiasi išvykai į užsienį.

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.