Į teismą dėl šmeižto kreipęsis E. Dragūnas: „Noriu sustabdyti tą gyvulišką propagandą“

Antradienio vakarą ir visą trečiadienį Lietuvos spaudoje bei interneto portaluose mirgėjo Egidijaus Dragūno vardas. Straipsniuose buvo teigiama, kad vos tik grįžęs iš atostogų Tailande, atlikėjas, būdamas neblaivus, įsivėlė į muštynes ir buvo išvežtas į ligoninę. Būtent tai papiktino Selą ir šis jau kreipėsi į teisėsaugą dėl šmeižto.

Greitosios pagalbos automobiliu į klinikas atvežtas E. Dragūnas, pasak mediko, elgėsi labai agresyviai, buvo įniršęs, keikėsi, spardėsi, spjaudėsi.<br>R. Danisevičius
Greitosios pagalbos automobiliu į klinikas atvežtas E. Dragūnas, pasak mediko, elgėsi labai agresyviai, buvo įniršęs, keikėsi, spardėsi, spjaudėsi.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 7:04 AM

Beje, į teismą E. Dragūnas žada pasiųsti ir užgaulius interneto komentatorius. Pasak grupės „Sel“ lyderio, jų bus net 84.

„Noriu sustabdyti tą gyvulišką propagandą, kai žurnalistai rašo tai, ką jiems papasakoja kažkokie praeiviai ar daktarai, kurie bijo viešai prisistatyti savo pavardėmis. Į jokias muštynes aš neįsivėliau ir tai įrodys klubo filmavimo kamerų užfiksuoti vaizdai“, - sako šmeižto auka besijaučiantis E. Dragūnas.

Atlikėjas neneigia buvęs minėtame klube, tačiau aplinkybės buvo visiškai kitokios.

„Tiesiog išeidamas paslydau ant apledėjusio laipto, o greitoji buvo iškviesta, nes visas apsipyliau kraujais. Man buvo praskeltas skruostas, jį susiuvo Žalgirio ligoninės medikai“, - trumpai antradienio įvykius prisimena Selas.

E. Dragūnas teigia jau konsultavęsis su advokatais ir ketvirtadienio rytą pateikė prašymą pradėti ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.